Какви видове дела мога да водя (и срещу кого), относно:
Набедиха ме в престъпления 2010 година, но не написаха нито една жалба, за изясняване на казуса. Нападаха ме, в края на миналата година, но личните данни записани чрез нито един патрулен автомобил, дошъл в квартала ми-не бяха съобщени на прокуратурата и всички са неизвестни извършители.
Юни 2011 година, след още по дръзко нападение над мен и при единствения случай да отвърна-бях вкаран в психиатрична клиника за 5 месеца (в различни клиники и отделения, с две решения на съда)?
- Дата и час: 25 Фев 2025, 10:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какви видове дела мога да водя
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Какви видове дела мога да водя
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013
viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
viasat@abv.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
- talaz
- Младши потребител
Re: Какви видове дела мога да водя
talaz написа:Какви видове дела мога да водя (и срещу кого), относно:
Набедиха ме в престъпления 2010 година, но не написаха нито една жалба, за изясняване на казуса. Нападаха ме, в края на миналата година, но личните данни записани чрез нито един патрулен автомобил, дошъл в квартала ми-не бяха съобщени на прокуратурата и всички са неизвестни извършители.
Юни 2011 година, след още по дръзко нападение над мен и при единствения случай да отвърна-бях вкаран в психиатрична клиника за 5 месеца (в различни клиники и отделения, с две решения на съда)?
Поговорете с адвокат. Нека провери дали по Вашия случай може да водите дело по ЗОДОВ (Закон за Отговорността на Държавата и Общините за Вреди). Не искам да Ви обидя, но от написаното не мога да се ориентирам какво се е случило.
-
teogeo - Активен потребител
Аз имам предвид, че съседи ме набедиха и продължават да се носят слухове в квартала, а понакога неизвестни за мен хулигани да ме нападат физически?
Прокуратурата продължава да ми изпраща постановленията на различен адрес от обявения за кореспонденция?
Прокуратурата продължава да ми изпраща постановленията на различен адрес от обявения за кореспонденция?
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013
viasat@abv.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
viasat@abv.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
- talaz
- Младши потребител
teogeo написа: от написаното не мога да се ориентирам какво се е случило.
Нито пък аз.
Тук не е нужна адвокатска помощ, а друга специализирана такава!
- nora00
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|