начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Кредит от чужда банка

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кредит от чужда банка

Мнениеот markas » 03 Ное 2011, 15:03

Здравейте .....Имам кредит от Италианска банка за покупка на автомобил . Поради сериозни семейни проблеми се налага пребирането ми в България .
Какви последствия може да има ,ако спра да обслужвам кредита .....
markas
Нов потребител

Re: Кредит от чужда банка

Мнениеот lunohoda » 03 Ное 2011, 15:06

А какво пише в договора Ви ?
lunohoda
Младши потребител

Мнениеот markas » 03 Ное 2011, 17:23

lunohoda написа:А какво пише в договора Ви ?

нормален кредит ,без ипотека на имущество за покупка на автомобил .
markas
Нов потребител

Мнениеот teogeo » 03 Ное 2011, 17:50

markas написа:Здравейте .....Имам кредит от Италианска банка за покупка на автомобил . Поради сериозни семейни проблеми се налага пребирането ми в България .
Какви последствия може да има ,ако спра да обслужвам кредита .....

А какво Ви пречи, въпреки прибирането Ви в България да продължите да обслужвате кредита си?
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот hidden » 03 Ное 2011, 22:16

markas написа:Какви последствия може да има ,ако спра да обслужвам кредита .....

Зависи от това какво е предвидено в италианското законодателство. Едва ли очаквате някой тук да е запознат с италианското право.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ