начало

245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища 245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища

как да се защитя от обиди?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да се защитя от обиди?

Мнениеот miluvka » 02 Яну 2012, 19:09

Работя във фирма в която съм счетоводител.Миналата година през м.март колежка от фирмата беше наказана със" забележка" като цитирам: затова, че на ....2011 г. в присъствието на А.А.и Б.Б. използва нецензорни реплики по адрес на /моето име/свързани с нейната работа и житейско поведение.Шефа ми е от тези които ме защитават и ми казва да не и обръщам внимание.Беше спряла но на 27.12.2011 пред колегите ми ме нарече"парцал,боклук,теб те е.е шефа!Като аз и казах:ти чуваш ли се какви ги приказваш?Излязох в болнични и тъй като шефа ми е в чужбина търся съвет от вас как да процедирам от тук нататък?Днес написах жалба с входящ номер до шефа и го чакам да се върне.Моля ви, посъветвайте ме на мое място, какво бихте предприели
аз съм омъжена жена и не мога да се справя с тази жена.
miluvka
Нов потребител

Re: как да се защитя от обиди?

Мнениеот nk7702n » 02 Яну 2012, 20:26

А, наясно ли сте какъв точно резултат целите да постигнете?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот miluvka » 02 Яну 2012, 20:46

Искам да спре да ме обижда и клевети,защото в момента не бих могла да си намеря работа,за да напусна.При първото и наказание,шефа ме спря да заведа гр.дело,но то не се издържа,отивам на работа и очаквам всяка минута обида и яхнала метлата да беснее.
miluvka
Нов потребител

Мнениеот nk7702n » 02 Яну 2012, 22:02

miluvka написа:Искам да спре да ме обижда и клевети,защото в момента не бих могла да си намеря работа,за да напусна.При първото и наказание,шефа ме спря да заведа гр.дело,но то не се издържа,отивам на работа и очаквам всяка минута обида и яхнала метлата да беснее.

Кажете и, че можете да заведете наказателно дело за обида и да я накарате да плати солидна сума за причинени неимуществени вреди. Хората в повечето случаи е стряскат само като се наложи да плащат. :wink:
nk7702n
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ