начало

245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища 245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища

ПОКАНА ЗА ДЪЛЖИМА СУМА НА МЕБЕЛ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОКАНА ЗА ДЪЛЖИМА СУМА НА МЕБЕЛ

Мнениеот viki357 » 06 Яну 2012, 01:30

Здравейте, за пръв път влизам тук, извинете ме, ако сгреша някое от правилата тук!
С приятеля ми заедно закупихме мебели на стойност 7 000лв., всеки от нас участва с половината сума. Той внесе сумата на касата, фактурите ги издадоха на негово име, защото има фирма регистрирана по ДДС и разходът да му е в помощ. Покупката извършихме през август 2011г.. Разделихме се преди месец, като той си взе половината от мебелите. На 05.01.2011г. получих покана от фирмата му да изплатя в 10 дневен срок дължима от мен сума в размер на 7 000лв, покупка от фирмата му на моя адрес,свидетели работници от мебелната къща, че действително са транспортирали мебелите на моя адрес и приложени фактури на неговата фирма. Какво мога да направя, как да избегна изземване на останалото ми имущество и осъждане за сума от 7 000лв. Благодаря ви! Имам няколко дни срок?
viki357
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ