начало

245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища 245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища

За укриващ се длъжник

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За укриващ се длъжник

Мнениеот imeime » 13 Яну 2012, 16:07

Здравейте,
Имам запис на заповед за известна сума срещу лице, което се укрива. В полицията нищо не правят, естествено , уж има някакво производство срещу този, но никакъв резултат. Въпросът ми е какво друго мога да направя с този документ, който имам ? Директно да се премине към съд или нещо такова.
imeime
Нов потребител

Re: За укриващ се длъжник

Мнениеот bastard » 13 Яну 2012, 16:55

Активирайте си личните съобщения от настройките на форума. Има какво да се направи по въпроса.
bastard
Потребител

Мнениеот rama » 13 Яну 2012, 17:07

не виждам връзка между полицията и ЗЗ
rama
Потребител

Мнениеот imeime » 13 Яну 2012, 17:43

Активирах личните съобщения.
Знам, че може да няма нищо общо с полицията този случай. Просто нищо не разбирам и питам какви варианти има.
Благодаря предварително!
imeime
Нов потребител

Мнениеот rts » 13 Яну 2012, 17:43

С документа, който имате идете при адвокат. Той ще Ви консултира за възможностите - консултацията не е за форум, тъй като трябва да се съобразят доста неща.
rts
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ