начало

Майката на българския европрокурор е загинала при пожар Майката на българския европрокурор е загинала при пожар

помощ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помощ

Мнениеот elena_k93 » 03 Апр 2012, 22:15

Здравейте,тази година съм кандидат-студентка,много ми се иска да следвам право..насочила съм се към ЮЗУ..kakwo ще ме посъветвате, мисля да ходя на предварителните тази седмица...ии според вас каква г/д оценка трябва да изкарам за да мога да вляза..:? благодаря предварително :)
elena_k93
Нов потребител

Re: помощ

Мнениеот nk7702n » 03 Апр 2012, 23:48

elena_k93 написа:Здравейте,тази година съм кандидат-студентка,много ми се иска да следвам право..насочила съм се към ЮЗУ..kakwo ще ме посъветвате, мисля да ходя на предварителните тази седмица...ии според вас каква г/д оценка трябва да изкарам за да мога да вляза..:? благодаря предварително :)

А защо точно натам се насочихте, а не към Софийския или Пловдивския университет, примерно?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот elena_k93 » 04 Апр 2012, 09:04

От една страна Благоевград ми е по-близо като разтояние..слушала съм хубави одзиви за университета и сега много се колебая ,а относно София..там не ми харесва..а и наскоро чух мн лоши неща за ПУ от вече завършили хора и де да знам май тяхното мнение до една степен ми повлия
elena_k93
Нов потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Апр 2012, 09:41

elena_k93 написа:...одзиви ...

оДзиви се пише с "т".
Според мен, 6 на изпита ще Ви е достатъчно :D :D :D
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 04 Апр 2012, 09:47

Точно за ПУ не съм чувала лоши отзиви. В ПУ изпитът по Езикова култура за кандидат - студенти помогна на много хора да си оправят правописа. :lol: :lol: :lol:
nk7702n
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ