начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

student ?!? - ili....

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: student ?!? - ili....

Мнениеот vesenze » 16 Мар 2004, 18:00

Poneje imah podoben problem, moga da vi kaja, che i za SU, i za NOI se vodish student do kraia na purvata durjavna sesia, stiga da ne si navurshil 26 godini mejduvremenno. Taka na men mi priznaha 3te meseza mejdu septemvri i dekemvri, t.e. perioda na durjavnata sesia, za koito se okaza, che universitetut dulji zdravnite mi vnoski.
vesenze

Мнениеот neznae6t » 16 Мар 2004, 18:11

Dobre,no az zavyr6ih semestrialno prez m. 7.2002g. Vzeh si dyrzavnite izpiti na 3 poredni sesii - prez m. 11.2002, m. 5. 2003, m. 11.2003g. i spravkata NOI pokazva,4e lipsvat danni za m. 6,7,8,9,10,11.2003g. Kyde otidoha m.12.2002, m.1,2,3,4 2003g. ?
Napravo mi e 4udno!!! Sega ot sobstveniq si job 6te se brykna sys 100 lv. (grubo), taka li? Po dqvolite!!!!
neznae6t

Мнениеот vesenze » 16 Мар 2004, 18:16

E, tova veche i na men mi e chudno. I az shte se brukna s gore dolu tolkova, ako e niakakvo uspokoenie :)
vesenze

Мнениеот neznae6t » 16 Мар 2004, 18:19

Kofti!!! I kakva e procedurata?
neznae6t

Мнениеот vesenze » 16 Мар 2004, 18:23

Triabva ot tablizite, koito sa na stranizata na NOi, da si izchislish glavnizata i lihvite. Moje da se plati vuv vsiaka banka, no smetkite sa v SIBank, dve razlichni = edna za lihvite i edna za glavnizata. Posle se podava deklarazia v NOI che si platil v 10-dneven srok, ako ne go spazish podlejish na adm. otgovornost (ne se sheguvam).
vesenze

Мнениеот neznae6t » 17 Мар 2004, 09:55

Blagodarq!!! A kakvi to4no deklaracii trqbva da podam?
neznae6t

Мнениеот neznae6t » 17 Мар 2004, 12:16

4AKAM!!!
neznae6t

Мнениеот s » 17 Мар 2004, 12:21

Декларацията се попълва на място, в НОИ! В стр.на НОИ може по ЕГН да си видите за кои месеци дължите, а там има и таблици по който ще изчислите и главницата и лихвите! Те се внасят отделно, по различни номера на сметките / в стр. ги има/ ! Ако не се лъжа адреса е http://www.noi.bg, но не съм сигурна!
s

Мнениеот neznae6t » 17 Мар 2004, 12:46

Ne moga li da q izpratq po po6tata s obratna razpiska? Kak se kazva tazi daklaraciq?
neznae6t

Мнениеот s » 17 Мар 2004, 14:31

Не си спомням точно, но тя се изготвя от Нои, не е стандартна бланка!Процедурата е много добре обяснена в сайта! Вие май искахте разсрочено да плащате, а там не знам как точно става! Не е нужно да го правите с обратна разписка, защото превода на сумата е по банков път и можете да направите във всяка банка по съответните сметки на НОИ в Сибанк/ако не се лъжа/!
s

Мнениеот Lh » 17 Мар 2004, 14:58

Стъпка1 - отиваш в НОИ и на информацията се осведомяваш за всичко, което вълнува душата и занимава мислите ти
Стъпка2-Завиваш вдясно по коридорчето, чакаш на опашчицата и подаваш малба по образец (има я в официалната страница на НОИ а и се продава във всички книжарници наоколо) за разсрочване на задълженията
Стъпка3-Попълваш си платежно нареждане - те ще ти обяснят къде какво да пишеш и започваш да си внасяш по 12 левчета на месец, а когато ти се намират повечко парици - внасяш и по разсрочването
Стъпка4-Попълваш Придружително писмо и Декларация образец №4 (също се продават по книжарниците) всеки път, когато внасяш пари и чакаш на втора опашка, мисля беше пред стая 130,131 за печат, за да ти заведат плащанията към информационните масиви.
НБУ повече не можеш да го пипнеш, каквото плащал - плащал
Мисля, че информацията е достатъчно иэчерпателна, а и би могъл сам да си я получиш ако беше си направил труда ...
Lh

Мнениеот neznae6t » 17 Мар 2004, 15:24

Blagodarq o6te vednyz!!! Trognat sam!!! Osven tova si napravih truda i se obadih do NOI i mi kazaha,4e moga da naprawq tova po po6tata!!! :))))))
neznae6t

Предишна

Назад към Общи дискусии