Здравейте Знаещи,
Моля ви за информация по въпрос, който силно ме притеснява:
Наложи ми се да представя в съда документи от етажна собственост, и по спор с нея.
Аз представих ксерокопия, за които съм сигурен, че са от оригинала,
защото аз ги копирах - но отдавна, преди повече от 10 г. и нямаха заверка.
В регистратурата написах "Вярно с оригинала" и се подписах.
Седмица по късно разбрах, че оригиналите или ги няма,или някой явно ги е скрил - няма значение!
Моля кажете, какви затруднения да очаквам, при "излипсвали" оригинали, и
мой подпис срещу "Вярно с оригинала" върху ксерокопия.
Благодаря ви.
- Дата и час: 25 Фев 2025, 09:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заверка "Вярно с оригинала"
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Заверка "Вярно с оригинала"
Може другата страна да поиска да види оригинала...Ако не го покажете,документа няма да има стойност...Има възможност да поискате,свидетели да потвърдят написаното...но преди повече от 10 години...Не знам каква стойност ще имат?
Погасителната давност е 5 години,а за периодични плащания 3години...
Дори и да сте платили повече или нещо ...това няма значение...
търсете друг вариант...
Погасителната давност е 5 години,а за периодични плащания 3години...
Дори и да сте платили повече или нещо ...това няма значение...
търсете друг вариант...
правото е алгоритъм.....
-
nasso_5 - Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|