начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Проблем с банка Уникредиит - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем с банка Уникредиит - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Мнениеот veselka_mitova » 23 Авг 2012, 20:14

Моля за съвет.
В края на месец април си извадих дебитна карта в Уникредит Булбанк в София. Тази карта е свързана с промоция на Лукойл и в рекламната брошура пишеше, че всичко по откриването на сметката, поддръжка и каквото и да, е безплатно. Отидох да получа картата след като беше готова и ми казаха, че трябва да платя 1 лев за откриване на сметката. Платих, попитах нещо друго ще дължа ли и бях убедена, че това е всичко. Тръгнах си и след около месец говорих с управителя ми да ми превеждат заплатата по банков път. Тук дойде първият проблем. Оказа се, че издавайки ми карта, никой не ми е дал данни за самата сметка - имам само една дебитна карта, но нямам дадена сметка на която да ми се преведат пари. Тъй като бях на работа, след около месец успях да ида до банката и да поискам картонче, на което да ми напишат номера на сметката. Тук дойде втори проблем. Касиерката ми извади номера на сметката и ми каза, че дължа вече дължа сума, тъй като нямало постъпления по сметката и това е такса за обслужване. Третият проблем се оказа, че ако искам да закрия сметката, трябва да платя и 14 лв. за тази услуга. Тръгнах си без да правя каквото и да е.
Днес отидох до банката, за да закрия сметката. Поскарах се с касиера, защото се оказва, че трябва да си плащам всичко покрай тази карта, за която до скоро нямах и банковата сметка, а и не съм я ползвала. Той ми заяви, че от май месец имат нови правила за обслужване и се дължи такса за всичко. Никой не ме е уведомил за новите правила. Попълних искане за закриване на сметка и той ми заяви да отида след 5 работни дни, за да закрия самата сметка, защото не ставало веднага. Анулира само картата.
Моля, кажете ми какво да правя. Не знам към кой да се обърна. Промоцията беше, че абсолютно всичко е безплатно, а се оказва, че не е, искат пари за откриване, за месечна такса, за закриване, а дори до скоро не ми бяха дали банковата сметка, да не говорим, че в нея дори не са влизали пари...
Моля, помогнете ми.
veselka_mitova
Нов потребител

Re: Проблем с банка Уникредиит - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Мнениеот Standbay » 24 Авг 2012, 10:28

veselka_mitova написа:Моля, кажете ми какво да правя.

Изображение
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Назад към Взаимопомощ