Здравейте приятели, всички от нас, които живеят в блокове знаят колко е важно да знаем как да си отстояваме правата и да не позволяваме да ни крадат. Как го правите във вашите блокове. Как да хванем крадците на парно? Как се прави според закона? Днес ние,съседите от нашия вход решихме да си направим комисия и да обикаляме. Защото дори и да не сме в отоплителния сезон имаме съмнения че 1 или 2 -ма съседи крадат освен парни и топла вода(изключили се били и имат пломба на разклонението за топла вода). Също и с врътките на радиатори, и т.н. -Споделете как процедирате? Знаете ли какви са ни правата, на нас(не крадящите), на домоуправителя, как стават проверките, в какъв състав, трябват ли и външни хора, полиция(икономическа), хора от топлофикация...? Също и какво да гледаме,за какво да следим, като влезнем в апартамента за да разберем за кражби на парно, топла вода и ток, а ако не ни пуснат?
Моля, дайте съвет и кажете как правите вие?
- Дата и час: 25 Фев 2025, 06:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да хванем крадците на парно?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как да хванем крадците на парно?
Кардинално решение...не ползва парно, този, на който радиаторите са разкачени от системата. След като се напълни, се проверява. За топлата вода..водомера.
- n_ikito
- Активен потребител
Държа да ми се отговори точно и коректно, ако има желание. Ако ли не, то тогава не искам хейтърски спамове тук. Ако няма какво да напишете, не пишете! Не съм Ви виновен че сте обидени от живота социалисти. Не ми хейтърствайте!
- borissoff
- Младши потребител
Никой не ти хейтърства. Пиша ти как са решили проблема с 'крадците' в блока на родителите ми. След като се напълни системата, няма как някой да се включи и да хитрува.
п.п. Те са и единиците, които нямат топломери и не се занимават с топлинни счетоводители....
п.п. Те са и единиците, които нямат топломери и не се занимават с топлинни счетоводители....
- n_ikito
- Активен потребител
Към всички други! Не знам да имаме такъв договор.
- borissoff
- Младши потребител
Ще проверя за такъв договор. Трябва да имаме. А, колкото до обидните думи - въпросният(блокирал съм го) хейтър си го просеше. Не се отнася за хората писали ми тук нормално- това са n_ikito и poli_g. На Вас Благодаря за съветите .
- borissoff
- Младши потребител
Благодаря за подробното Ви обяснение. Ще го имаме(със съседите от блока, -тези където не крадем) в предвид и ще направим по-нататъшни действия за проверки. Ако имам още въпроси, ще пиша. Също и какво сме направили с тези проверки.
П.П. Относно този хейтър, най-вероятно е в неприятели. Не знам как се блокира, а и като не го виждам е по-добре. Вярвам че не е толкова зъл,... Просто влязохме в конфликт... Нека живее.
Отново Благодаря.
П.П. Относно този хейтър, най-вероятно е в неприятели. Не знам как се блокира, а и като не го виждам е по-добре. Вярвам че не е толкова зъл,... Просто влязохме в конфликт... Нека живее.
Отново Благодаря.
- borissoff
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|