- Дата и час: 25 Фев 2025, 06:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Покана до кредиторите в производство по ликвидация
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Покана до кредиторите в производство по ликвидация
Две дружества са в открито и неприключило производство по ликвидация, като едното е в това положение от 2000 г., а другото от 2004 г. Не ми е ясно как мога да разбера дали е отправяна покана до кредиторите по чл. 267 ТЗ, защото преди влизане в сила на ЗТР поканата се обнародваше в ДВ и не излиза като информация в ТР. Да се преглеждат всички броеве на ДВ за период от няколко години е непосилно. И също така - в случай, че такава покана е отправена и съответно не е спазен 6 месечния срок за предявяване, какво се случва с вземането? Може ли да бъде предявено и сега? Благодаря предварително.
- martenson
- Младши потребител
Re: Покана до кредиторите в производство по ликвидация
Здравейте,
дали има отправена покана до кредиторите по чл. 267 от ТЗ може да се провери и през АПИС. Ако искате изпратете ми БУЛСТАТ на дружествата чрез лично съобщение и ще проверя.
стана ми интересно - какво е това производство по ликвидация, което продължава 12 години ?
дали има отправена покана до кредиторите по чл. 267 от ТЗ може да се провери и през АПИС. Ако искате изпратете ми БУЛСТАТ на дружествата чрез лично съобщение и ще проверя.
стана ми интересно - какво е това производство по ликвидация, което продължава 12 години ?
- ru_salka
- Младши потребител
Re: Покана до кредиторите в производство по ликвидация
Активирайте си опцията за получаване на лични съобщения. Поздрави
- ru_salka
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|