начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Неприсъствено решение-въпрос?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неприсъствено решение-въпрос?

Мнениеот leia76 » 07 Ное 2012, 13:04

Здравейте колеги,
Ще ми се да дадете някакъв съвет, въпреки почти безнадеждната ситуация.
В един и същи ден ми бяха насрочени 2 съдебни заседания. Тъй като едното дело беше с материален интерес 420 лева/ освен това дължимото от страна на ответниците беше изплатено, спорен беше само въпроса за разноските/, то аз се явих на другото. Проблемът обаче, е че забравих да пусна молба за разглеждане на делото в мое отсъствие :oops: :oops: и най вероятно ответниците са поискали неприсъствено решение.

Ще съм благодарна на всеки съвет :oops: :oops:
Аватар
leia76
Потребител

Re: Неприсъствено решение-въпрос?

Мнениеот law_master » 08 Ное 2012, 23:31

Вземете си протокола и вижте. Ако сумата е изплатена от ответника след завеждане на исковата молба и ако сте претендирали разноски трябва да са ви ги присъдили.
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ