начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Новия ВРИД шеф на прокуратурата, голямата издънка на ВСС

Дискусии на тема съдебната власт в България

Новия ВРИД шеф на прокуратурата, голямата издънка на ВСС

Мнениеот 1968 » 06 Ное 2012, 13:10

Поредния пирон в ковчега на прокуратурата - Бойко Найденов, ВРИД Главен прокурор.Е, това чудо не очаквах и това видях.Къде ги намират тези недоносчета.Още Филчев си го коткаше и го издигна в кариерата, Велчев продължи делото Велико.И този имбецил ще ръководи.....Не знам да има някой друг, с по-малко авторитет сред следователите, да не говорим сред прокурорите.Аман от блюдолизци, слагачи и "професионалисти", които не са написали и 50 акта през живота си.
1968
Потребител

Re: Новия ВРИД шеф на прокуратурата, голямата издънка на ВСС

Мнениеот neutralen » 06 Ное 2012, 14:41

Според мен, в случая става въпрос за тактически ход на ВСС, като се има предвид че този ВРИД главен прокурор има желание да стане Главен прокурор. Вероятността да стане Главен прокурор е 50 %.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот 1968 » 06 Ное 2012, 15:57

За съжаление, изглежда са по-големи от 50%.
1968
Потребител

Мнениеот neutralen » 06 Ное 2012, 17:02

В политиката е така - манипулира се общественото мнение, щото всичко което се прави от управляващите да изглежда логично и единственото правилно решение / в случая назначение /. Все пак шансовете за това назначение за сега са 50%, тъй като все още няма политическо решение, нито медиите в момента не промиват мозъците на хората колко подходяща за длъжността е кандидатурата на съответното лице.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 08 Ное 2012, 10:27

"За местата на незаменимите хора има най-много катдидати"
Вече кандидатите са няколко.
Залагам на Галина Тонева.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот 1968 » 08 Ное 2012, 10:39

Според мен тя, за жалост, няма никакви шансове.Пак ще сложат някой послушко, който си няма понятие от прокурорската работа, но се подлага на ЕС, правителство и други подобни.
1968
Потребител

Мнениеот kaloiski » 08 Ное 2012, 11:16

А кога ще избират ВРИД шеф на следствието, докато шефа е шеф на прокуратурата - как така съвместява и двете длъжности?! По тази логика може ли следовател или прокурор да стане и ВРИД шеф на съд?!!!
kaloiski
Младши потребител

Мнениеот 1968 » 08 Ное 2012, 14:34

Спор няма, че това решение на ВСС за назначението е противозаконно.Пролича си, че този ВСС е още по-политически ориентиран от предния, и още по-неграмотен.Това се знаеше и преди избора на парламентарната квота, ама сега си пролича на живо.Този глупак вече се развихри, започна да твори същите глупости, каквито твори и в следствието.Жална и майка на прокуратурата.
1968
Потребител

Мнениеот neutralen » 09 Ное 2012, 20:59

.
Последна промяна neutralen на 26 Дек 2012, 18:22, променена общо 1 път
neutralen
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 21 Дек 2012, 17:02

1968 написа:Пак ще сложат някой послушко, който си няма понятие от прокурорската работа, но се подлага на ЕС, правителство и други подобни.

Яааааа,гледай ти! Позна! :lol:

Може пък да е бил стажант повече в прокуратурата. На мен лично ми се струва леко нелогично.Даже много ненормално.Доста сигурно може да се дискутира,но никой не може да ме убеди дори и след продължителен опит за убеждаване,че това е логично нещо. Н.Филчев -същата работа.Цял живот съдия-накрая станал прокурор.И ако все пак той е с психически отклонения(които и самият той май че не оспорва) и за него каквото и да се каже не е нетипично и ненормално,то този няма такива особености като че ли.

П.П. Относно г-н Б.Найденов,не го познавам,но ми направи странно вечатление едно изказване отпреди няколко дни,че толкова бил обезверен от системата(относно неустановените извършители на битовата пр/ст) :shock: ,че преди време(неотдавна) когато му откраднали незнам си какво от колата,не подал сигнал в полицията,тъй като нямало смисъл :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:

И това го повтаряше до вчера по телевизиите на всеослушание.Няма лошо да акцентуваш на проблемите на МВР,оттам-и на прокуратурата,ама такива бисери да ръсиш...и да "обнадеждаваш" хората,които и без друго,като пострадали,не им кой знае колко голяма надеждата във възмездието...
svettoslav
Активен потребител

Назад към Съдебна власт