- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Новия ВРИД шеф на прокуратурата, голямата издънка на ВСС
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Новия ВРИД шеф на прокуратурата, голямата издънка на ВСС
Поредния пирон в ковчега на прокуратурата - Бойко Найденов, ВРИД Главен прокурор.Е, това чудо не очаквах и това видях.Къде ги намират тези недоносчета.Още Филчев си го коткаше и го издигна в кариерата, Велчев продължи делото Велико.И този имбецил ще ръководи.....Не знам да има някой друг, с по-малко авторитет сред следователите, да не говорим сред прокурорите.Аман от блюдолизци, слагачи и "професионалисти", които не са написали и 50 акта през живота си.
- 1968
- Потребител
Re: Новия ВРИД шеф на прокуратурата, голямата издънка на ВСС
Според мен, в случая става въпрос за тактически ход на ВСС, като се има предвид че този ВРИД главен прокурор има желание да стане Главен прокурор. Вероятността да стане Главен прокурор е 50 %.
- neutralen
- Активен потребител
За съжаление, изглежда са по-големи от 50%.
- 1968
- Потребител
В политиката е така - манипулира се общественото мнение, щото всичко което се прави от управляващите да изглежда логично и единственото правилно решение / в случая назначение /. Все пак шансовете за това назначение за сега са 50%, тъй като все още няма политическо решение, нито медиите в момента не промиват мозъците на хората колко подходяща за длъжността е кандидатурата на съответното лице.
- neutralen
- Активен потребител
"За местата на незаменимите хора има най-много катдидати"
Вече кандидатите са няколко.
Залагам на Галина Тонева.
Вече кандидатите са няколко.
Залагам на Галина Тонева.
- neutralen
- Активен потребител
Според мен тя, за жалост, няма никакви шансове.Пак ще сложат някой послушко, който си няма понятие от прокурорската работа, но се подлага на ЕС, правителство и други подобни.
- 1968
- Потребител
А кога ще избират ВРИД шеф на следствието, докато шефа е шеф на прокуратурата - как така съвместява и двете длъжности?! По тази логика може ли следовател или прокурор да стане и ВРИД шеф на съд?!!!
- kaloiski
- Младши потребител
Спор няма, че това решение на ВСС за назначението е противозаконно.Пролича си, че този ВСС е още по-политически ориентиран от предния, и още по-неграмотен.Това се знаеше и преди избора на парламентарната квота, ама сега си пролича на живо.Този глупак вече се развихри, започна да твори същите глупости, каквито твори и в следствието.Жална и майка на прокуратурата.
- 1968
- Потребител
.
Последна промяна neutralen на 26 Дек 2012, 18:22, променена общо 1 път
- neutralen
- Активен потребител
1968 написа:Пак ще сложат някой послушко, който си няма понятие от прокурорската работа, но се подлага на ЕС, правителство и други подобни.
Яааааа,гледай ти! Позна!
Може пък да е бил стажант повече в прокуратурата. На мен лично ми се струва леко нелогично.Даже много ненормално.Доста сигурно може да се дискутира,но никой не може да ме убеди дори и след продължителен опит за убеждаване,че това е логично нещо. Н.Филчев -същата работа.Цял живот съдия-накрая станал прокурор.И ако все пак той е с психически отклонения(които и самият той май че не оспорва) и за него каквото и да се каже не е нетипично и ненормално,то този няма такива особености като че ли.
П.П. Относно г-н Б.Найденов,не го познавам,но ми направи странно вечатление едно изказване отпреди няколко дни,че толкова бил обезверен от системата(относно неустановените извършители на битовата пр/ст) ,че преди време(неотдавна) когато му откраднали незнам си какво от колата,не подал сигнал в полицията,тъй като нямало смисъл
И това го повтаряше до вчера по телевизиите на всеослушание.Няма лошо да акцентуваш на проблемите на МВР,оттам-и на прокуратурата,ама такива бисери да ръсиш...и да "обнадеждаваш" хората,които и без друго,като пострадали,не им кой знае колко голяма надеждата във възмездието...
- svettoslav
- Активен потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|