- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съсобственост
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
съсобственост
По време на брака със съпруга ми закупихме лека кола. След развода по бракоразводно дело колата остана за общо ползване. Съпруга ми почина и колата остана при мен. Имаме син от брака ни. Моят брак е втори за бившия ми съпруг. От първия брак той има син и дъщеря. Те имат ли право на дял от колата? Аз могали сама да продам колата или да я дам на скрап. Какво да направя? Благодаря
- svetlana54
- Младши потребител
Re: съсобственост
След смъртта на съпруга Ви неговите деца, независимо от чий брак са, го наследяват. В наследството влиза и половината от колата, така че без неговите деца не можете да се разпоредите с нея.
- n6391
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|