начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

ПТП

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПТП

Мнениеот t123456 » 01 Фев 2013, 19:29

Претърпях ПТП само с имуществени щети и с взаимно съгласие че ще покрия щетите които бяха не повече от 50-100лв но без повикването на полиция .След няколко дена ми се обади и каза цифра която е прекалено висока за щетите които бях причинил и не се съгласих да му ги покрия може ли по някакъв начин да ме обжалва ?
Или какво предлагате да направя ?

Благодаря предварително
t123456
Нов потребител

Re: ПТП

Мнениеот todorst » 03 Фев 2013, 19:57

то и да бяхте викали полиция т.е. КАТ, едва ли ще дойдат. От опит казвам: обаждате се, питат има ли кръв- ранени и т.н. ...НЯМА . Тогава при застрахователя . Попълнете си протоколите и при застрахователя.. И сега мисля не е късно- при застрахователя на виновното лице с двата автомобила! Оттам нататък всичко се движи по административен ред. Пострадалия след оглед и оценка на щетите ще получи МИЖАВА сума и ще додаде от джоба си разликата, която му иска сервиз /майстор /. А за какво ви дават протоколите при ПТП? КАТ ще дойде само ако не сте се споразумели- кой е виновния водач! Идете при вашия застраховател, предполагам ,че имате граж.отговорност. Ако нямате ,търсете юридическа помощ ! Успех. и кажете тенк ю баби! НА БЪЛГАРСКИ.
todorst
Потребител

Назад към Взаимопомощ