начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

реабилитация при условна присъда /адвокат

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

реабилитация при условна присъда /адвокат

Мнениеот vicktoria_stoilova » 04 Мар 2013, 12:50

Здравейте, декември 2009 година бях осъден на 6 месеца условно с изпитателен срок 3 години.
Искам да си издам свидетелство за съдимост, където да пише, че не съм осъждан.
Процедурата е да подам молба, като приложа присъдата си, като доказателства - трудов договор, обучение в университет, заплащане на такса в размер на 6лв. и молбата се подава на регистратура.
Първото заседание е с участие на прокурор, нужно ли е да си наема адвокат.?
Благодаря Ви :)
vicktoria_stoilova
Нов потребител

Re: реабилитация при условна присъда /адвокат

Мнениеот bojko84 » 05 Мар 2013, 14:58

vicktoria_stoilova написа:Здравейте, декември 2009 година бях осъден на 6 месеца условно с изпитателен срок 3 години.
Искам да си издам свидетелство за съдимост, където да пише, че не съм осъждан.
Процедурата е да подам молба, като приложа присъдата си, като доказателства - трудов договор, обучение в университет, заплащане на такса в размер на 6лв. и молбата се подава на регистратура.
Първото заседание е с участие на прокурор, нужно ли е да си наема адвокат.?
Благодаря Ви :)

Опиши по-конкретно случая ти, защото от инфото тук не може да се разбере нищо - първо профила е на жена, в поста пише в женски род, после пише, че си осъждан, после че ще издаваш удостоверение и накрая че ще има първо заседание от прокурор.Напиши конкретно въпроса и ще ти помогнем.
bojko84
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ