Моля компетентните и изпатили да си кажат мнението относно клипа:
http://youtu.be/fZCSkN2q2no
Ето къде се случва:
http://www.bgmaps.com/link/1C69A6EFF8F1E2529FF5382154B1099D
- Дата и час: 24 Фев 2025, 19:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Документирани ПРОТИВОЗАКОННИ действия от органите на реда
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Документирани ПРОТИВОЗАКОННИ действия от органите на ред
Я кажи какво стана след като изключи видеото. Струва ми се, че са те обръснали без сапун.
- hobit
- Младши потребител
Във всички медии обявиха че ще има 1-седмична акци за проверка. И полицаите са хора, и те трябва да изпълянват норма. проявете малко разбиране.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
След като изключих видеото се обадих на 166. Прехвърлиха ме към 9-то. Говорих с някакво момиче. Те нямат навика да се представят. Те са Богове а аз ебалник. Non Curo! Представих й ситуацията и тя съвсем любезно този път, ме покани да си подам жалба срещу полицаят за неправомерни действия. Ще ходя разбира се.
Освен това, полицаите като са хора с норми - какво??? Като няма нарушители си спират някого, пишат му акт и го пращат да се жалва.
Това за мен си е чиста проба робство. Хората нямат права или договорените им такива не се спазват.
Аз ли не разбирам системата или тя е нелогична просто?
Не знам хора! Моето възпитание явно е друго. За мен не е нормално тази ситуация. Тук не виждам равенство пред закона. Няма и справедливост. Най-лошото е , че няма дори и опит от страна на колегите им да ги вразумят. Сякаш са израснали по интернати. Картинката е сива. А иначе без униформи тези момчета се преобразяват. Те сякаш не искат да го правят по този начин.
След като спрях видеото, понеже имаше такъв въпрос, се появи още един патрул. Веднага се познахме с момчето. Беше ми писал акт преди време. Тъ с него си споделихме някои неща. Той видно не беше доволен от казаното от мен но мълчаливо се съгласи.
Без подкрепата един на друг всекли ще си види сам някакви борбички срещу машините на мафията и всеки е обречен на провал.
Non Curo! Всеки умира и там ще се отсъжда.
Освен това, полицаите като са хора с норми - какво??? Като няма нарушители си спират някого, пишат му акт и го пращат да се жалва.
Това за мен си е чиста проба робство. Хората нямат права или договорените им такива не се спазват.
Аз ли не разбирам системата или тя е нелогична просто?
Не знам хора! Моето възпитание явно е друго. За мен не е нормално тази ситуация. Тук не виждам равенство пред закона. Няма и справедливост. Най-лошото е , че няма дори и опит от страна на колегите им да ги вразумят. Сякаш са израснали по интернати. Картинката е сива. А иначе без униформи тези момчета се преобразяват. Те сякаш не искат да го правят по този начин.
След като спрях видеото, понеже имаше такъв въпрос, се появи още един патрул. Веднага се познахме с момчето. Беше ми писал акт преди време. Тъ с него си споделихме някои неща. Той видно не беше доволен от казаното от мен но мълчаливо се съгласи.
Без подкрепата един на друг всекли ще си види сам някакви борбички срещу машините на мафията и всеки е обречен на провал.
Non Curo! Всеки умира и там ще се отсъжда.
- savagrup
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|