начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Разрешение от съда за разплащателен влог

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Разрешение от съда за разплащателен влог

Мнениеот nikolova1 » 18 Мар 2013, 23:55

Здравейте!
Моля да ми помогнете в следната ситуация! Предварително благодаря на всички, които се отзоват!
Моят брат е поставен под пълно запрещение и аз съм негов настойник. Той има открита разплащателна сметка с дебитна карта, по която получава своята пенсия.
Уточнявам какъв е видът на сметката, защото зная че за теглене на суми от детски влогове на непълнолетни лица и от влогове на поставени под пълно запрещение се иска съдебно разрешение.
Въпросът ми е следния: необходимо ли ми е разрешение от съда за различни операции / смяна на дебитна карта, използване на ПОС терминали / , свързани с тази разплащателна сметка?
nikolova1
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ