- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пълномощно
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Пълномощно
Как мога да разбера дали едно пълномощно е оттеглено, аз съм пълномощника, ако е оттеглено да не се занимавам със вадене на документи и прочия, всичко е разходи, със човека не мога да се свържа, а не съм и уведомена по никакъв начин ( при вадене на данъчна оценка дали го проверяват? ), там ме накараха да напиша номера на пълмонощното, дата на която е направено, и имената на нотариуса, което ме въвежда на мисълта че го проверяват, тъка ли е?
- victory28
- Нов потребител
Re: Пълномощно
Не носите някаква отговорност.
Ако Ви се оттегли пълномощното, трябва да Ви уведомят. С което носите отговорност за действия.
Ако Ви се оттегли пълномощното, трябва да Ви уведомят. С което носите отговорност за действия.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
А тази нотариална покана задължително ли трябва да ми е пратят, или може и без нея, тоес по какъв начи трябва да ме уведомят?
- victory28
- Нов потребител
За оттегляне на пълномощно могат да ви уведомят всякак, друг е въпросът как ще докажат, че са го направили.Няма как да не разберете, ако уведомлението Ви е лично връчено или съобщено.
Вие имате задължение от получаване на уведомление за оттегляне на пълномощното, да не извършвате никое от действията, с които сте упълномощени по оттегленото пълномощно.
Вие имате задължение от получаване на уведомление за оттегляне на пълномощното, да не извършвате никое от действията, с които сте упълномощени по оттегленото пълномощно.
- rts
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|