начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

При унищожен договор за дарение има ли деликт?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: При унищожен договор за дарение има ли деликт?

Мнениеот ilian_todorov » 21 Окт 2013, 17:05

Melly написа:Оставям ви в очакване... От мен отговор няма да получите дори и на разбираем за вас език.

П.П. Здрасти, Доки. :D
П.П. Казват, че морето ражда шамандури, а полето - тикви.

Аз пък ви докладвах тъй като не пишете по темата. :D
Очаквам да спрете да пишете по нея. Убеден съм, че тук има по-компетентни от вас, които ще се "изкажат".
Казусът е интересен и много рядко срещан. Може би затова дареният повече от половин година не завежда дело.
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот Melly » 21 Окт 2013, 17:26

ilian_todorov написа:
Melly написа:Оставям ви в очакване... От мен отговор няма да получите дори и на разбираем за вас език.

П.П. Здрасти, Доки. :D
П.П. Казват, че морето ражда шамандури, а полето - тикви.

ilian_todorov написа:Аз пък ви докладвах тъй като не пишете по темата. :D
.................

И ся, кво? Като в забавачката: "Моля, другарко, Марийка не иска да ми отговаря вЪобще, камо ли това, което искам да чуя". :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот ilian_todorov » 21 Окт 2013, 17:35

И ся, кво? Като в забавачката: "Моля, другарко, Марийка не иска да ми отговаря вЪобще, камо ли това, което искам да чуя". :D[/quote]

Пак ви докладвах. Тук е сериозен сайт. Ако искате да се шегувате или пишете глупости, намерете друго подходящо за това място.
Много юристи не знаят какво да кажат по този сложен казус. Няма да е срамно и ако вие си го признаете или просто си замълчите.
ilian_todorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ