- Дата и час: 23 Фев 2025, 13:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Грешно попълнена застрахователна полица.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Грешно попълнена застрахователна полица.
Преди две години си бях направил застраховка живот към една австрийска застрахователна компания.Не съм внасял сумата от известно време, но сега друг консултант разглеждайки застраховката ми каза, че полицата ми е попълнена грешно. Имам ТЕЛК с 60% нетрудоспособност, а това в полицата не е отбелязано. Това значи, че при евентуална злополука вероятността да ми покрие злополуката е много малка, да не казвам никаква. При такива обстоятелств аз имам ли правно основание да повдигна дело срещу застрахователната компания при положение че агента естествено е видял, че аз нмам инвалидизация (малформация на пръстите на едната ми ръка) и че не съм плащал вноските по застраховката.
- vivian636
- Младши потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|