начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Съвет

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

Съвет

Мнениеот Димитър » 28 Сеп 2004, 22:30

Здравейте !
Имам покана от САЩ . Моля дайте ми линк или съвет какъв е най-СИГУРНИЯ начин да мога да стигна до там .С каква виза или зелена карта или ... просто всички възможни начини за това.Покана е от човек който е от 8 години там и също е със зелена карта.И кое е по добре да направя : аз ли да отида там за да сключа брак с този човек или тя да дойде тук.Моля помогнете ... ще Ви поканя на сватбата
Благодаря Ви предварително
Димитър

Re: Съвет

Мнениеот лидия » 28 Сеп 2004, 23:02

Според мен по-лесни ще ви бъде да сключите брак тук.Изискват се много по-малко документи и няма усложнения.В ритуалната зала на вашият град могат да ви кажат какви документи са ви необходими на вас и на партньора ви.
лидия

Мнениеот Gosho » 28 Сеп 2004, 23:05

Е това с поканата за сватбата вече звучи свежо. За да стигнете дотам не е нужно да сключвате брак с жената. Както и да го погледнем обаче, по-евтино ще ви е да сключите брак тук - т.е. тя да дойде тук. Но проверете в консулския отдел, а още по-добре е тя да проучи нещата оттам. Кандидатствайте и вие за зелена карта. Може и да имате късмет, щом толкова сте се засилили да ходите там. Ако сте студент и знаете малко английски, сигурно ще ви е още по-лесно.

успех все пак
Gosho

Мнениеот галина » 08 Окт 2004, 19:29

Според мен по-бързо и лесно е да сключите брак тук.Но нека все пак преди това тя да провери нещата там,за да не се окаже,че сте женени,пък те не ви искат и трябва да живеете разделено.Тогава пък ще се питаш защо си се женил,като не живеете заедно.И все пак от сърце ти желая успех.
И все пак да не забравиш за поканата.Всички ще чакаме.Успех!
галина

Назад към Гражданство