начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Плаващо работно време за мъже в държавната администрация!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Плаващо работно време за мъже в държавната администрация!

Мнениеот shellstone » 19 Окт 2014, 13:27

Ще бъда кратък. Работя в държавна служба от 5 години. Имам сериозно неизличимо заболяване. Приемам лекарства които ми пречат да ставам навреме за работа и закъснявам-това е проблем! Обаче винаги си компенсирам работата като оставам с часове след официалния край на работния ден и наваксвам пропуснатото време! Ако не си вършех работата да са ме уволнили 100 пъти, обаче аз си я върша! Какво е необходимо да подам като документи за да искам плаващо време на работа? Проблема е сериозен, защото ползвам лекарства за артрит и биологични лекарства за псориазис! Също и лекарства за успокояване на болката, което всъщност е причината за трудното събуждане и концентрация в първите часове на деня. После вече е ОК, но сутрините са кошмар! Помогнете ми! МОЛЯ ВИ!
shellstone
Нов потребител

Re: Плаващо работно време за мъже в държавната администрация

Мнениеот doc03 » 19 Окт 2014, 19:49

Това, за което питате, го наричат трудоустрояване.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Re: Плаващо работно време за мъже в държавната администрация

Мнениеот rsuselova » 24 Окт 2014, 17:35

Говорете си с човешките ресурси първо, имате също орган по назначаване, който ви е назначил по служебно правоотношение, ако сте държавен служител.
В много държавни учреждения съществува това понятие "плаващо работно време", прието с наредба 07.03.2012 г.
Вижте в наредбата дали вашата администрация попада в нея.
Задължително е в диапазона 10 - 16 часа, т.е може да ходите най-малко един час по-късно на работа.
rsuselova
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ