начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Договор с Мобилен оператор - срок

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Договор с Мобилен оператор - срок

Мнениеот rossi_222 » 20 Ное 2014, 22:55

На 13.11.2014 ( четвъртък ) сключих договор с мобилен оператор със 100 безплатни минути към всички мрежи. Сега си проверих оставащите минути и текущата сметка. Използвала съм само две минути а сметката ми вече е 3,11лв. Това ме втрещи и се обадих за да си направя справка откъде са тези 3,11лв. Оказа се , че съм ползвала уж интернет. Такъв разбира се не съм ползвала а и да съм искала не мога защото ползвам един стар телефон с който няма как да ползвам нет.
Питането ми е. След като има събота и неделя кога изтича седем дневния срок ( на коя дата ) ?

Благодаря ВИ.
rossi_222
Нов потребител

Re: Договор с Мобилен оператор - срок

Мнениеот ivanov_p » 20 Ное 2014, 23:23

Изтекъл е.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ