- Дата и час: 27 Ное 2024, 22:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
|
|
Re: Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
Kолеги, с предварителна благодарност бих искала да ми пратите материалите на sofiabg123@abv.bg
Успех с подготовката!
Успех с подготовката!
- bananarama
- Младши потребител
A аз предлагам да спрете да спамите темата с глупави молби ! Можете съвсем спокойно да пишете на предложилия да разпространи материалите на лично или на тези, потвърдили, че са ги получили и да спрат да излизат 2000000 страници с молби и благодарности. Какви съдии и прокурори ще ми ставате с лекции и разработки от нета въобще не ми е ясно !
Не обиждай човека, който се опитва да ти помогне ! Уважавай чуждия труд !
- possitiv3
- Потребител
- cogito
- Младши потребител
Moqt mail e boynin2008@abv.bg. Predvaritelno blagodarq, kolega!
- boynin
- Младши потребител
possitiv3 написа:A аз предлагам да спрете да спамите темата с глупави молби ! Можете съвсем спокойно да пишете на предложилия да разпространи материалите на лично или на тези, потвърдили, че са ги получили и да спрат да излизат 2000000 страници с молби и благодарности. Какви съдии и прокурори ще ми ставате с лекции и разработки от нета въобще не ми е ясно !
Similia similibus curantur.
-
tiesto - Потребител
Моля, изпратете ми материалите и на мен: sv_apostolova@abv.bg
благодаря предварително
благодаря предварително
- tralala123
- Младши потребител
МАТЕРИАЛИТЕ ги получих , благодаря на Елица и на Борис. Относно "Какви съдии и прокурори ще ми ставате с материали от нета" - американците (NSA) измислиха "Re1gn" за да могат да крадат инфо от нета , ние що да не го ползваме. По селата може още да не са пуснали кабел , за това колегата се вълнува нещо. Не са нужни тия констатации. Чест прави на хората които помагат , може да е малко ама е от сърце и аз го оценявам. Рядък жест е бевъзмездната помощ в днешни времена.
Днес един възрастен човек се подхлъзна и загина на тротоара...единствено едно младо момче - около 17 годишно седеше над него и звънеше на 112. Попитах го " Какво става бе момче" , той вика " Еми ето .. знаеш ли колко хора минаха и си заминаха"
Аз изтичах до един медицински център и ми отне около 15 минути да обяснявам и да се моля да излезе някой лекар да помогне ,докато реагират (те хората не са длъжни , но ,пак дойдоха) , докато дойде линейката (повече от 40 минути минаха) човека си беше отишъл.
Няма лошо някой да ти помогне. Когато видите такъв човек му кажете "Благодаря" , а не го плюйте
Днес един възрастен човек се подхлъзна и загина на тротоара...единствено едно младо момче - около 17 годишно седеше над него и звънеше на 112. Попитах го " Какво става бе момче" , той вика " Еми ето .. знаеш ли колко хора минаха и си заминаха"
Аз изтичах до един медицински център и ми отне около 15 минути да обяснявам и да се моля да излезе някой лекар да помогне ,докато реагират (те хората не са длъжни , но ,пак дойдоха) , докато дойде линейката (повече от 40 минути минаха) човека си беше отишъл.
Няма лошо някой да ти помогне. Когато видите такъв човек му кажете "Благодаря" , а не го плюйте
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
Ами и аз още веднъж да помоля ,колеги,да препратите и на мен материалите на nomiki@abv.bg!БЛАГОДАРЯ предварително!
- mi4onka
- Младши потребител
Като има такова голямо желание да помогне човека с разработките си може съвсем спокойно да ги качи в интернет, да шерне линка и да спрете 2000 човека да опявате. ЦЕЛТА на тази тема е да се получава актуална информация и да се обсъжда такава САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСТОЯЩИЯ КОНКУРС, НО НЕ И ПУБЛИКУВАНЕТО НА 2000 МОЛБИ ЗА РАЗРАБОТКИ.
А и за какво ми е кабел, след като мога да ползвам wi fi ?
Tiesto, определено ще стане голяма шега с теб по конкурсите !
А и за какво ми е кабел, след като мога да ползвам wi fi ?
Tiesto, определено ще стане голяма шега с теб по конкурсите !
Не обиждай човека, който се опитва да ти помогне ! Уважавай чуждия труд !
- possitiv3
- Потребител
Здравейте, който е подал документи днес, моля да каже до кой номер са стигнали кандидатите.
- tralala123
- Младши потребител
След половин час ще докладвам за наплива
- elicahristova
- Младши потребител
Не разбирам за какво се карате, като не е затова форума, дай идеи за какво е и смени темата. Със злобни коментари няма да стигнете до никъде По-добре да сме си полезни взаимно, за да се преборят някои от нас за малкото останали незаети места!
- justice496
- Младши потребител
860 души са подали за прокурорски към момента
- elicahristova
- Младши потребител
elicahristova написа:860 души са подали за прокурорски към момента
Горе-долу като всяка година, средно 900 за прокурори и малко над 1000 при съдиите. Нека играта започне, СЕГА (тоест утре).
-
tiesto - Потребител
Колкото повече толкова повече
- elicahristova
- Младши потребител
- stiva_1
- Нов потребител
[quote="stiva_1"]Здравейте, моля Ви изпратете и на мен материалите - stiva_1@abv.bg
Предварително благодаря
погледни си пощата
Предварително благодаря
погледни си пощата
- elicahristova
- Младши потребител
elicahristova написа:Колкото повече толкова повече
Мислиш ли?
-
tiesto - Потребител
Важното е калабалък да става някак си в тесните залички на ВИАС ще е по-весело ако сме по-натъпкани
- elicahristova
- Младши потребител
След толкова коментари за тези материали бих желал и аз да ги видя. Пощата е nohe@flurred.com Предварително благодаря.
P.S. Всички, които вече са ги получили, да се чувстват свободни да ми ги изпратят, не е задължително да чакам първоизточника
P.S. Всички, които вече са ги получили, да се чувстват свободни да ми ги изпратят, не е задължително да чакам първоизточника
- lexitlikeitshot
- Младши потребител
|
|