начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Жалба срещу незаконен " легнал полицай " ?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жалба срещу незаконен " легнал полицай " ?

Мнениеот kirilovsf » 15 Дек 2015, 16:33

Здравейте :) Преди време кърпиха дупките по улиците около мен и кой знае защо работниците решиха, че малкото останал им асфалт няма да го хвърлят, а ще го оползотворят като направят пред имота ми "легнал полицай" В резултат сега има изкуствена изпъкнала напречна неравност висока около 10см и широка 50см на 2 метра преди остър завой . Как законно това нещо да се махне.До къде трябва да пиша и има ли готови бланки или е свободен текст. Мисля до кмета, днск и кат, но не съм много сигурен :roll:
kirilovsf
Младши потребител

Re: Жалба срещу незаконен " легнал полицай " ?

Мнениеот doc03 » 15 Дек 2015, 19:25

... защо ще го махаш?
Легналият полицай (за разлика от правия :P ) си има и своите положителни страни!
:idea: :arrow:
Изображение
8)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Re: Жалба срещу незаконен " легнал полицай " ?

Мнениеот bobi9 » 16 Дек 2015, 15:32

kirilovsf написа:Здравейте :) Преди време кърпиха дупките по улиците около мен и кой знае защо работниците решиха, че малкото останал им асфалт няма да го хвърлят, а ще го оползотворят като направят пред имота ми "легнал полицай" В резултат сега има изкуствена изпъкнала напречна неравност висока около 10см и широка 50см на 2 метра преди остър завой . Как законно това нещо да се махне.До къде трябва да пиша и има ли готови бланки или е свободен текст. Мисля до кмета, днск и кат, но не съм много сигурен :roll:

Правилото е собственика на пътя. Съответната дирекция към общината. Ако е София, жалбата до дирекция "Транспортна инфраструктура" отдел "Организация и безопасност на движението"".
bobi9
Потребител

Назад към Административно право