начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Отнемане на малък талон

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отнемане на малък талон

Мнениеот grigorl » 19 Сеп 2016, 20:53

Здравейте, така нещата са следните и искам от вас малко помощ. Като цяло ситуацията е следната на 05.05.16,съм спрян за проверка и е установено наличие на алкохол , после кръвна проба и т.н. , като наказание 6 месеца лишаване от книжка и 500 лв. глоба , и възниква следния казус , отнет ми е и талона (малкия) на колата и в момента се намира в Окръжен КАТ София. Да обаче днес на 19.09 колата и изтича прегледа , за да мина преглед ми трябва малкия талон , а за да си го взема от КАТ ,една "много учтива" служителка ми казва да мина преглед и да си платя гражданската (която е на лице) и тогава щяла да ми даде талона ! Като държа да кажа ПТП няма , просто проверка за алкохол ,не е имало не спазване на знаци ,намеци от страна на полицаи, не спиране , бягане криене и други подобни.
Благодаря Ви предварително !
grigorl
Нов потребител

Назад към Административно право