начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

продажба на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

продажба на имот

Мнениеот kamaro21 » 25 Мар 2019, 19:59

Здравейте!
Имам следният казус притежавам жилище, което искам да продам. Но имам и задължения към банка поради което сметките са ми блокирани от чси.
Въпросът ми е при евентуална продажба на имота как ще си получа парите след като вече сделката се изповядва само през банка?
Благодаря за отговорите!
kamaro21
Нов потребител

Re: продажба на имот

Мнениеот miko_pk » 26 Мар 2019, 00:58

Ох, котьо! Ако си женен и продавате с жена ти, спокойно по нейна сметка. Ако не, по доверителна сметка на адвокат (твой чорап). Ако не, ще си платиш към банката и каквото остане за теб! Айде честито и успешна продажба! Продавай, щом има балъци дето купуват!
miko_pk
Потребител

Назад към Съсобственост и делба