начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Открадната кола?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Открадната кола?

Мнениеот qvor123456 » 22 Юни 2020, 17:17

Здравейте,
Преди почти 13 години дадох колата си на един човек от един сервиз в жк. Слатина за ремонтна дейност. Бяхме се оговорили да я ремонтира. От 2008 г. до ден днешен той ме лъже, че колата ще стане 'скоро'. Къде и как точно да си потърся правата. Имам фактури и всички документи относно колата и измамническата фирма.
Колата в днешно време не излгежда ок. Липсват много части и тя не е в движение.
Ако отида в полицията и поискам колата ми да бъде върната в състоянието, в което е била? Или трябва към съда да се обърна?
Поздрави.
qvor123456
Нов потребител

Re: Открадната кола?

Мнениеот katerinakuch » 09 Юли 2020, 20:29

Ако отида в полицията и поискам колата ми да бъде върната в състоянието, в което е била? Или трябва към съда да се обърна?

Поискайте си от монтьора или да Ви ремонтира колата, или да Ви я върне. Ако не става устно, пратете му нотариална покана.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ