начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Магазин в двор ,чужда частна собственост

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Магазин в двор ,чужда частна собственост

Мнениеот fragend » 19 Авг 2022, 08:58

nikodim77,благодаря ВИ!
Много точно се изразихте.С това впечатление останах и аз.Очудих се що за човек е това.И защо е тук?
fragend
Младши потребител

Мнениеот guest1 » 19 Авг 2022, 10:18

fragend написа:nikodim77,благодаря ВИ!
Много точно се изразихте.С това впечатление останах и аз.Очудих се що за човек е това.И защо е тук?

[youtube]https://youtu.be/xp2d4xZS-gQ[/youtube]

Краставите магарета през девет баира се подушват!

Но да отричате мнения, които не потвърждават Вашата теория …
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Мнениеот fragend » 19 Авг 2022, 10:46

guest,НАмерете си работа,среда ,приятели,Тогава няма да имате време да се заяждате с чуждите хора.Явно,друго развлечение нямате.Вземаите си хапчетата!
fragend
Младши потребител

Мнениеот nikodim77 » 19 Авг 2022, 11:18

Здравейте отново fragend ,
Този дерибей не е уважаван дори от това, което можем да наречем негово обкръжение, a да не говорим за приятели. Това да се заяжда, да обижда участниците, да се прави на това, което не е, е неговото амплоа в жалкото му съществуване. В неговия случай няма хапчета, които да му окажат благотворно влияние. В една от обидите му към Вас намекна за деменция, а той има всички показатели за тази патология.
Тук в този форум пишеха истински Юристи (главната буква не е правописна грешка), които постепенно се оттеглиха и все по-рядко се включват, а някои въобще се отказаха. Повярвайте, основната причина е guest1 ! Да има и някои други обстоятелства - причини, но основната е той!
А най-фрапиращото е, че именно този „индивид” е във възраст, в която следва да показва мъдрост, уважение, свян, разбиране…
nikodim77
Активен потребител

Мнениеот bvoykov » 19 Авг 2022, 11:36

"Троленето" или "тролването" е явление на настоящия век. Аз като уж стоящ повече откъм интернет поколението съм попадал на един съвет на това как би могло да се противодейства на троловете - Don't feed the trolls (не хранете троловете). Тяхната цел, ако приемем, че така наречения от списващите тука "кухолейкин" е такъв, е да предизвикат някаква емоционална реакция, най-вече негативна. За каква цел, може само да гадаем, най-вероятно лично душевно удовлетворение, но може и за други цели, които хора с нормален начин на мислене не биха могли да разберат. Тяхната провокация е с цел да им се обърне някакво внимание. Колкото и трудно да е считам, че ако по някакъв начин се въздържаме да му обръщаме внимание, той ще загуби интерес от това да се драка с всички. Докогато има хора, които да му обръщат внимание, той ще е тук, иначе, други средства за противодействане аз не виждам. Проблем е само с новите потребители, които не са наясно. Тези, които сме от известно време тук, го знаем. За информация на новите може би ще е необходимо само едно изречение, че "кухолейкин" е трол и да не му се обръща внимание, лишено от други емоционални окраски, защото всяка емоционална реакция захранва трола с нови импулси да пише и да троли. Повечето потребители за
щастие наблюдавам, че успяват да съумеят когато почне да им пише глупости за деменция и неразбиране, че не си имат работа с човек, включил се да им даде насоки, а с някакъв трол. Няма да е лесно, но друг начин поне аз лично не виждам.
bvoykov
Потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ