начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Лош отзив и заплаха за съд

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Лош отзив и заплаха за съд

Мнениеот nelly_domi » 27 Сеп 2022, 14:54

Здравейте,
преди няколко дни бях на почивка в Турция. Мястото за настаняване обаче беше разочароващо, най-вече поради факта, че нямаше топла вода. Интернет, телевизия и кърпи също се оказаха допълнителни консумативи.
Резервацията направих чрез Букинг и заплатих веднага, беше с такова условие. Свързах се със сайта веднага, те съответно със собственика, но не се разбрахме. Той ме питаше проблем ли ми е, аз му казвам да и толкоз. Естествено написах подробен и отрицателен отзив в букинг, но и в Гугъл, като там обаче използвах и следния израз "The owner is a very rude person". Целият отзив е написан на английски език и не се вижда, явно той го е скрил, но ми изпрати съобщение с екранна снимка и гласящо, че ще бъда съдена за този коментар. Честно казано доста се притесних. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и би ли могъл да ми помогне?
nelly_domi
Нов потребител

Re: Лош отзив и заплаха за съд

Мнениеот ivanov_p » 27 Сеп 2022, 18:19

Не се притеснявайте за глупости!
ivanov_p
Активен потребител

Re: Лош отзив и заплаха за съд

Мнениеот guest1 » 28 Сеп 2022, 20:22

ivanov_p е казал ясно, но ми направи впечатление и друго (явно, не е само в България) - изразът „Ще те съдя!”
На такъв отговаеям - „Не се заблуждавай - съди само съдът! Ти можеш само, да предявиш иск, а дали ще има дело и с йакъв изход - не зависи от теб.”
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ