начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Коя служба трябва да се грижи за спазването на ЗУЕС?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Коя служба трябва да се грижи за спазването на ЗУЕС?

Мнениеот disident » 28 Ное 2023, 13:15

Аз си мисля, че е общината. Преди бях писал за ситуацията ама нещата продължиха да се коригирват към корекция. Сега ми се налага да завеждам дело срещу Районна прокуратура - Тетевен понеже решиха да ме санкционират по нареждане на Катя Крумова Мандинска. Това може ли да стане на буквар де иначе то на живо е ясно. Ето инфо: https://vladilovech.free.bg/complaints/ ... 11_23.html
disident
Потребител

Re: Коя служба трябва да се грижи за спазването на ЗУЕС?

Мнениеот guest1 » 29 Ное 2023, 09:08

Здравейте.

Пэ този въпрос - за охранителни камери изън жилището, но в общите части на сградата има няколко становища на КЗЛД. Потърсете ги. ЗУЕС няма нищо общо в случая.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Мнениеот disident » 06 Дек 2023, 23:32

Аз знам, че за да се направи нещо от някой в общите части трябва да поиска разрешение от Общото събрание а за това е ЗУЕС ама това беше преди сега .....
disident
Потребител

Мнениеот guest1 » 07 Дек 2023, 09:23

disident написа:Аз знам, че за да се направи нещо от някой в общите части трябва да поиска разрешение от Общото събрание а за това е ЗУЕС ама това беше преди сега .....

Казах Ви - потърсете, ама вие само си разсъждавате.
Ето един пример - Решение по жалба с рег. № ППН-01-460/15.06.2021 г.. Прочетете го и си преценете - кое е спазено и кое не във Вашия случай.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ