- Дата и час: 25 Фев 2025, 10:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Договор за франчайзинг
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Договор за франчайзинг
Студент съм и имам да направя договор за франчайзинг. Може ли някой да ми помогне или да се оправям сам. Всякаква помощ ще ми бъде от полза. Предварително благодаря.
- jeliomarinov
- Младши потребител
Re: Договор за франчайзинг
Разполагаш ли с "Франчайзинг. Лизинг. Факторинг. Правни аспекти." на к.ю.н. Лиляна Пиперкова? книгата е издание нат "Делова седмица" АД, София 1995 година. Много подробно са разгледани посочените видове договори и което е по- важно - има приложение с примерен договор франчайзинг. Ако случайно те затруднява да я намериш мога да се ангажирам да ти изпратя сканиран този образец. но това ще стане най- рано в понеделник.
- Blg
много благодаря за което! Ако не съм много нахален мога ли да те помоля и за договор за финансов мениджмънт. мога да чакам до понеделник адреса ми е jeliomarinov@mail.bg. ще ти бъда много задължен защото никъде не мога да открия такива примерни образци.
- jeliomarinov
- Младши потребител
В понеделник ще ти изпратя образеца за франчайзинга. За съжаление не разполагам с договор за финансов мениджъмт, но пък мога да се поинтересувам и ако намеря образец веднага ще ти го изпратя. Успех!!
- Blg
Освен книгата на Л.Пиперкова /която си е най-сериозното изследване на франчайзинга до този момент у нас/ би могъл да потърсиш и "Франчайзингът в бизнеса и правото", д-р Милена Минкова-Тръпкова, изд. "Сиела",2001 г. Има интересни неща.
- protekta
- Потребител
Допълнение, има интересни неща, но няма образец на такъв договор.
- protekta
- Потребител
Благадаря и на двамата!
- jeliomarinov
- Младши потребител
Blg написа:В понеделник ще ти изпратя образеца за франчайзинга. За съжаление не разполагам с договор за финансов мениджъмт, но пък мога да се поинтересувам и ако намеря образец веднага ще ти го изпратя. Успех!!
Ще можете ли да ми изпратите и на мен образеца от договора за франчайзинг. Благодара Ви предварително. senexesse@abv.bg
- Гост
Моля и на мен пратете примерен договор за франчайзинг - dikko@lex.bg / dikko@mail.bg
- dikko
- Нов потребител
Здравейте,
аз съм студентка в УНСС и имам изпит по международно търговско право, за който ми е нужен договор за франчайзинг. Моля за съдействие! Много е спешно! Благодаря предварително!!! Моля изпратете ми на e-mail anelia_nikolova88@abv.bg
аз съм студентка в УНСС и имам изпит по международно търговско право, за който ми е нужен договор за франчайзинг. Моля за съдействие! Много е спешно! Благодаря предварително!!! Моля изпратете ми на e-mail anelia_nikolova88@abv.bg
- anelia_nikolova88
- Нов потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|