Здравейте, изпаднал съм в истинска безизходица, и поредния парадокс на крайно интелигентната ни система.
Още от когато започнах да осъзнавам действията си, винаги ми е било повтаряно, че с упорита работа и силна вяра мога да постигна всичко, че всяка граница е граница на личноста не на заобикалящото ни среда, сега осъзнавам, че съм бил лъган, лъган най-безочливо, сега съм поставен на колене от една система която би трябвало всъщност да дава криле...
Ситуацията е следната, имам много ниска диплома от средното образование, тъй като ми се налагаше да се издържам сам, все не оставаше време за учене - втора година кандидатствам в юзу с изпити по БЕЛ и по История, и двете години имам оценка над петица и по двете, най-високата оценка ми беше тази година по История 5.47 по БЕЛ 5.07 и въпреки това не съм приет, бях принуден да запиша дори педагогика, но и там не ме приеха - не мога да си позволя следването в друг град тъй като имам доста добра работа на локално ниво която ми позволява да следвам но трябва да е в юзу.
Какво бихте ме посъветвали да направя, не е логично оценка която е по висока от може би 90% от кандидатстващите аз да не мога да влезна дори елементарна паралелка, а като се замисля имах амбицийте за право.
Бях при адвокат която ми каза, че не е компетентна в подобен род въпроси а и едва ли някой друг от колегите и би бил.
Искам да попитам ако има някакъв начин да си поправя оценките от дипломата, било то чрез второ средно или чрез някакви изпити да ги споделите.
Благодаря предварително.
- Дата и час: 26 Фев 2025, 08:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Диплома от средно образование
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Диплома от средно образование
За съжаление не можете да направите нищо в тази насока. Концентрирайте се над постигането на по-добри резултати, запишете задочно в друг ВУЗ или проучете въпроса с т.нар. легални дарения за прием.
Fortuna fortes adiuvat.
Perfice te!
Perfice te!
- MariaMagdalena
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|