начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Какви видове дела мога да водя

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какви видове дела мога да водя

Мнениеот talaz » 01 Ное 2011, 21:43

Какви видове дела мога да водя (и срещу кого), относно:
Набедиха ме в престъпления 2010 година, но не написаха нито една жалба, за изясняване на казуса. Нападаха ме, в края на миналата година, но личните данни записани чрез нито един патрулен автомобил, дошъл в квартала ми-не бяха съобщени на прокуратурата и всички са неизвестни извършители.
Юни 2011 година, след още по дръзко нападение над мен и при единствения случай да отвърна-бях вкаран в психиатрична клиника за 5 месеца (в различни клиники и отделения, с две решения на съда)?
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013

viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
talaz
Младши потребител

Re: Какви видове дела мога да водя

Мнениеот teogeo » 02 Ное 2011, 01:25

talaz написа:Какви видове дела мога да водя (и срещу кого), относно:
Набедиха ме в престъпления 2010 година, но не написаха нито една жалба, за изясняване на казуса. Нападаха ме, в края на миналата година, но личните данни записани чрез нито един патрулен автомобил, дошъл в квартала ми-не бяха съобщени на прокуратурата и всички са неизвестни извършители.
Юни 2011 година, след още по дръзко нападение над мен и при единствения случай да отвърна-бях вкаран в психиатрична клиника за 5 месеца (в различни клиники и отделения, с две решения на съда)?

Поговорете с адвокат. Нека провери дали по Вашия случай може да водите дело по ЗОДОВ (Закон за Отговорността на Държавата и Общините за Вреди). Не искам да Ви обидя, но от написаното не мога да се ориентирам какво се е случило.
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот talaz » 23 Юни 2012, 18:07

Аз имам предвид, че съседи ме набедиха и продължават да се носят слухове в квартала, а понакога неизвестни за мен хулигани да ме нападат физически?
Прокуратурата продължава да ми изпраща постановленията на различен адрес от обявения за кореспонденция?
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013

viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
talaz
Младши потребител

Мнениеот nora00 » 23 Юни 2012, 19:41

teogeo написа: от написаното не мога да се ориентирам какво се е случило.

Нито пък аз.
Тук не е нужна адвокатска помощ, а друга специализирана такава!
nora00
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ