начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Грешно попълнена застрахователна полица.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Грешно попълнена застрахователна полица.

Мнениеот vivian636 » 17 Дек 2013, 12:07

Преди две години си бях направил застраховка живот към една австрийска застрахователна компания.Не съм внасял сумата от известно време, но сега друг консултант разглеждайки застраховката ми каза, че полицата ми е попълнена грешно. Имам ТЕЛК с 60% нетрудоспособност, а това в полицата не е отбелязано. Това значи, че при евентуална злополука вероятността да ми покрие злополуката е много малка, да не казвам никаква. При такива обстоятелств аз имам ли правно основание да повдигна дело срещу застрахователната компания при положение че агента естествено е видял, че аз нмам инвалидизация (малформация на пръстите на едната ми ръка) и че не съм плащал вноските по застраховката.
vivian636
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ