начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Курс по румънски език

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Курс по румънски език

Мнениеот maria 2 » 29 Окт 2004, 16:28

Колеги, ако знаете, бихте ли ми казали къде, освен в ИЧС,
се провежда курс по румънски език?
Предварително Ви благодаря за помощта!
maria 2

Re: Курс по румънски език

Мнениеот 777 » 29 Окт 2004, 16:33

по спирките има разлепени обяви на някакъв център за балкански и руски езици-имаше и румънски. а предполагам, че и в румънското посолство може да организират нещо.
777

Мнениеот maria 2 » 29 Окт 2004, 16:43

Благодаря много за идеята! Изучаването на този език се оказа
голям проблем.......
maria 2

Мнениеот 444 » 29 Окт 2004, 17:55

ЕЕЕЕЕ кво толкоз сложно.... нума, нума, ей и толкова....
444

Мнениеот донна2 » 29 Окт 2004, 18:37

някога смятах да се явявам в посолството на изпит ,но беше преди години ,така и не отидох , аз зная езика ,въпреки това като се позамисля бих отишла налагало ми се е да го ползвам
донна2

Мнениеот 777 » 01 Ное 2004, 10:53

Езиков център за руски и балкански езици, адрес: бул. "Скобелев" 19 партер между Петте кьошета и НДК, тел 9524480, 9880730
777

Мнениеот maria 2 » 01 Ное 2004, 12:32

Много благодаря за точната и полезна информация! Лек и успешен ден!
maria 2

Назад към Взаимопомощ