начало

ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата

Добър бракоразводен адвокат в София

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Добър бракоразводен адвокат в София

Мнениеот peppp » 01 Ное 2009, 17:05

Много ви моля, ако сте наясно, кажете ми кои са най-добрите бракоразводни адвокати в София, които са силни в делбата на семейно имущество!
peppp
Младши потребител

Re: Добър бракоразводен адвокат в София

Мнениеот usra_ovcova » 01 Ное 2009, 17:52

advokat_zlatkov@abv.bg i dishovski@abv.bg i dishovski@lex.bg приемат в София,но ходят и в другите градове
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот bzlatkov » 01 Ное 2009, 17:59

Благодаря за рекламата, но нека все пак питащия макар и на ЛС да сподели казуса.
bzlatkov
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 01 Ное 2009, 19:11

peppp написа:Много ви моля, ако сте наясно, кажете ми кои са най-добрите бракоразводни адвокати в София, които са силни в делбата на семейно имущество!

Позволете да кажа две приказки, защото ... колегите забравят, какво е съдържанието на елементарни думи.

Мила госпожо, адвокат не се търси из форумите, по ред причини, често с неприятен край. Ако ме разбирате. Ако нямате кого да попитате, за да ви препоръча адвокат, то във форум, като този няма да получите автентичен отговор.

Не познавам колегата, който се рекламира така натрапчиво, но да си поосвежи познанията относно нормите в ЗА. И, моля, унизително е- дори и за страничен наблюдател.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот usra_ovcova » 01 Ное 2009, 19:30

цитат: "Мила госпожо, адвокат не се търси из форумите, по ред причини, често с неприятен край. Ако ме разбирате. Ако нямате кого да попитате, за да ви препоръча адвокат, то във форум, като този няма да получите автентичен отговор.

Не познавам колегата, който се рекламира така натрапчиво, но да си поосвежи познанията относно нормите в ЗА. И, моля, унизително е- дори и за страничен наблюдател.[/quote][/quote]"

БРАВО,Поли!
Tрябваше някой страничен наблюдател да го каже.
ЗА-закон за амнистията ли е? :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот Гост. » 01 Ное 2009, 19:39

:roll: 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот monteskio » 01 Ное 2009, 22:38

peppp написа:Много ви моля, ако сте наясно, кажете ми кои са най-добрите бракоразводни адвокати в София, които са силни в делбата на семейно имущество!

Здравейте,

Бих Ви насочил към адвокат Вирджиния Захариева, която е специализирана в тази област. Тел. за връзка - 0898/ 669248.

От друга страна мисля, че няма нищо лошо да се иска препоръка за колега адвокат. Точно обратното - този форум е правилното място. Напоследък съм пряк свидетел на дела, които са водени по неправилния начин и резултатът е ....
Така че, винаги е добре да имаш един съвет повече, а всеки взема решение какво да прави след това.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 01 Ное 2009, 23:17

Добре, Монти,
Защото познавам Ния - нямам против.
Но, ако всеки започне по този начин да препоръчва колеги от цялата страна, или сам да се рекламира кой може да носи риска от един неправилен избор( принципно е изказването ми!, защото прочетох, че препоръча и Никола- и двамата са прекрасни юристи :idea: и аз те подкрепям в избора ) - форумът ще заприлича на табло за реклама. Дали това е същината му?
Искам правилно да ме разбереш, моля. Нямам против който и да е колега- напротив, двамата посочени от теб в двата казуса ще свършат работата, но все пак считам, че информация може да се предостави на лични.

Подкрепям те в твърдението, че можеш да попаднеш на тотално оплескана работа... но това не би могло да ме мотивира да сторя това, което правиш ти.

п.п. Към Никола и Виржиния :idea: - не съм го казвала директно, но винаги съм смятала, че сте прекрасни професионалисти ( то не че моето мнение струва нещо). Радвам се, че Ви познавам и двамата. Постът ми не е адресиран срещу някой от Вас, напротив- често съм Ви препоръчвала на ЛС, но за мен същината на този форум не е тази.
Извинете ако с нещо съм била груба! Съзнавайки, че това би могло да се отрази на отношенията ни, моля да ми простите прямотата.
Последна промяна poli_g на 01 Ное 2009, 23:25, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот usra_ovcova » 01 Ное 2009, 23:23

На лични,ама този,търсача, нема лични!? :roll:
Поли,също нема!? :( :( :(
Иначе Поли,права си по принцип.
Ако познаваше и моите участници в "обяви"-те и за тях нямаше да имаш нищо против :wink:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот Гост. » 01 Ное 2009, 23:28

usra_ovcova написа:На лични,ама този,търсача, нема лични!? :roll:
Поли,също нема!? :( :( :(
Иначе Поли,права си по принцип.
Ако познаваше и моите участници в "обяви"-те и за тях нямаше да имаш нищо против :wink:

Добре. Разбирам и в междуредието, какво сте ми написали.
Това не е моят начин. Ще мълча в бъдеще и на тази тема. Изразих личното си мнение, защото вярвам в тезата си. Макар и смехотворна.
Ще свикна и с тази новост. Аз съм приспособим човек, няма да преча.

Извинете ме, колеги.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот usra_ovcova » 01 Ное 2009, 23:30

poli_g написа:
п.п. Към Никола и Виржиния :idea: - не съм го казвала директно, но винаги съм смятала, че сте прекрасни професионалисти ( то не че моето мнение струва нещо). Радвам се, че Ви познавам и двамата. Постът ми не е адресиран срещу някой от Вас, напротив- често съм Ви препоръчвала на ЛС, но за мен същината на този форум не е тази.
Извинете ако с нещо съм била груба! Съзнавайки, че това би могло да се отрази на отношенията ни, моля да ми простите прямотата.

Да върнат жеста на Поли,да не се помайват! :oops:
Чак да се обиждат от хвалби...айде,айде ! :wink:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот usra_ovcova » 01 Ное 2009, 23:34

poli_g написа:Добре. Разбирам и в междуредието, какво сте ми написали.
Това не е моят начин. Ще мълча в бъдеще и на тази тема. Изразих личното си мнение, защото вярвам в тезата си. Макар и смехотворна.
Ще свикна и с тази новост. Аз съм приспособим човек, няма да преча.

Извинете ме, колеги.

НЕ ИСКАМ ДА МЪЛЧИ,НИТО ПОЛИ,НИТО ДРУГ!
МОЛЯ!
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот Гост. » 01 Ное 2009, 23:40

Не ми е нужно да ми връщат, каквото и да е.
По скоро аз трябва да се засрамя, защото са ми приятели и двамата.
Но въпросът е принципен - за мен... Явно има различия.
Спирам!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот jpm666 » 09 Ное 2009, 18:44

аз имам кратък въпрос,
ние искаме да се разведем при взаимно съгласие,
в този случай явно е все тая дали ще е добър адвоката, той просто трябва да ни помогне с документите за съда.
Въпросът ми е, за тези стандартни процедури има ли разлика в хонорара за да търся по-евтин адвокат или е стандартен хонорар.

Мерси
jpm666
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 09 Ное 2009, 18:54

И при адвокатските хонорари изцяло важат правилата на пазарната икономика.
Поразпитайте различни адвокати колко ще ви вземат и си преценете ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот jpm666 » 10 Ное 2009, 14:01

мерси, а горе долу в каква е сумата за хонорара, досега никога не съм ползвал адвокат и си нямам идея.
jpm666
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 10 Ное 2009, 14:24

Около 500 лева, зависи от всички обстоятелства.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ