winnerbg написа:boyan27 написа:Друго, което трябва да знаят бъдещите кандидатки е че съм момче от семейство, не съм някакъв ашлак.
Сиреч, изоставените деца, децата, които са израстнали при разделени родители и сираците са ашлаци? До тук с доброто впечатление от теб, Боян. Спри да пишеш, защото излагаш на показ същността си ...
А що се отнася до личния ти проблем, запомни, че висшето образование възгордява, а любовта назидава. Опомни се! Слез на земята ...
Не искам мнението ми да остава подобно впечатление. Но смисълът, който вложих, е че не съм израсал по улицата.
julieta_9 написа:Бояне, аз дали мога да кандидатствам за съпруга?
Все още не съм съдия, но твърдо съм решила да стана.
И като стана съдия няма да имам време да се омъжа, та ако нещо , сега докато съм малко по -свободна, можем да се разпишем.
Много съм симпатична, необвързана,ученолюбива и трудолюбива.
Какво ще кажеш?!
Ако си свестно момиче, защо не.
nk7702n написа:boyan27 написа:Трябва да призная, че пристъпих с известни резерви към писането на тази тема, поради нормалните опасения, че ще бъда подложен на присмех. Ако попитате приятелите си, или само дори познатите, как са се запознали с настоящите си половинки, едва ли ще има една и съща история, всъщност сигурен съм, че няма да има една и съща.
Когато бях стажант в СРС ми правеше впечатление, че жените там са масово необвързани. А истината ,е че си гледаха работата добре. Какъв парадокс - стараят се да дадат честен и справедлив процес, а впоследствие живота им поднася самота, заради трудолюбието им. И тъй като съм завършил в СУ, а както знаете там яко се учи, горе-долу знам какво е да си излоиран от социалния живот. Аз съм красиво момче и не страдам от липса на женско внимание, но попадам все на неподходящи жени, които не са толкова трудолюбиви и някак живота им минава от заведение в заведение, а не това е неговият смисъл. Съзнавам че съдиите са предпазливи и едва ли туко-така биха ми писали, но ако не опитам няма да намеря подходящата за себе си. За мен подходяща е тази, която знае цената на успеха от постигнатото, има цели в този живот и вижда смисъл в семейството. Друго, което трябва да знаят бъдещите кандидатки е че съм момче от семейство, не съм някакъв ашлак. Твърдо съм за женската еманципация!!!Не се стремя да опиша съвършен мъж, а да представя себе си максимално ясно, като не оставям съмнение в своята сериозност.
Знаете ли, ако бяхте започнали така, честно и открито, никой не би Ви се подигравал. А, иначе аз, от женска гледна точка мога да кажа, че първият пост наистина звучи смешно и несериозно. Да не мислите, че някоя сериозна жена би обърнала внимание на онова горното писание. Освен това, защо смятате, че най - важна за взаимоотношенията е професията!? Най - важно е да има любов, разбирателството, уважение, хората да могат да съжителстват нормално заедно, а не да се избият при първия възникнал житейски проблем.
Подходът ми е да бъда честен и откровен
nk7702n написа:Освен това, като започнете да се " хвалите", че имате самостоятелно жилище и сте от " семейство" какви асоциации ще събудите у жените? Ще решат, че разчитате само на материалното, каква избраница тогава ще се появи - повърхностна материалистка, естествено или още по - лошо - празноглава.
Показвайте най - доброто от себе си като човек - интелекта, духовните потребности, чувство за хумор, ако имате такова и т.н.
Жените не искат да вземат някои, който да им виси на врата, поради това споделих тези факти. Чувството за хумор ще се разбере на самата среща, а духовното на втората третата.