начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство

Мнениеот hidden » 26 Май 2011, 19:42

magodeoz написа:Едно писмо сватба не прави. Човекът трябва да има възможност за осъзнат и мотивиран избор. Аман от търгове с един участник!

Ако началната тръжна цена е твърде висока, и един наддавач е успех. Може би другите моми се ослушват да падне цената...
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Май 2011, 19:54

hidden написа:
magodeoz написа:Едно писмо сватба не прави. Човекът трябва да има възможност за осъзнат и мотивиран избор. Аман от търгове с един участник!

Ако началната тръжна цена е твърде висока, и един наддавач е успех. Може би другите моми се ослушват да падне цената...

Може не просто да се ослушват да падне цената, а да се квалифицират и да очакват близките конкурси за съдии, защото без да отговарят на това изискване, не могат да се класират. :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 26 Май 2011, 19:58

Чудесно! Значи - имат стимул за развитие в кариерата. Ето още една полза от своеобразната "обява" на Боян!
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот Pause » 26 Май 2011, 20:00

Изображение
Честито ,Бояне пожелавам ти щастлив брак скасваш с ерегнлъка очаква те семейство.Много се радвам ,че си намерил жената на живота си.Вземи сватбения подарък. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот hidden » 26 Май 2011, 20:18

nk7702n написа:
hidden написа:

Може не просто да се ослушват да падне цената, а да се квалифицират и да очакват близките конкурси за съдии, защото без да отговарят на това изискване, не могат да се класират. :mrgreen:

Е тогава да вземе да се кандидатира сам за съдия - няма да има нужда да си търси съдийка и ще може да насочи своя поглед и към други не чак толкова престижни професии, като ватманка, багеристка (Bagerfuehrerin), алпинистка или кондукторка...
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот donna » 26 Май 2011, 20:29

Я професия алпинизъм ...не знаех ,че е професия :D ...,ЧЕ КВО ИМ Е НА БАГЕРИСКИТЕ хубави заплати имат , пък едва ли ще посмеят да те сгазят , но виж ,ако мацето управлява ВАЛЯК това е друго нещо.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 26 Май 2011, 20:31

Начална тръжна цена ...цък ,това е професията има и други критерии в конкурсните книжа ,ама Боян не ще да ги обяви публично , ще ги разберете като си купите тръжните документи -цена 100лв без ДДС , и търга е по ЗОП!
donna
Старши потребител

Мнениеот Standbay » 26 Май 2011, 23:29

Градският Мишок

поканил Полската Мишка

съвсем официално, у дома си

да я нагости по градски

подредил картините,

почистил килимите,

на масата сложил вкусотии отбрани

от Мишок до сега не видяни.

Трябва сами да намерите поука

за живота на тези два мишока.

Мишокът бил горд стопанин,

с богатата трапеза и красивия си дом,

но точно по средата на гостуването

се намерил кой да им прекъсне хортуването

докато опитвали най-вкусния локум,

до вратата на стаята чул се шум...

Градският Мишок се втурнал да бяга

Полската Мишка го последвала без покана

когато страшното премина

изпълзяли пак двамина

Градският Мишок я поканил

да довършат гощавката

— Достатъчно, казала Полската Мишка,

и го поканила утре, при нея, на полянката

— Eла при мен, мили приятелю,

там тревата боде и не е по градски луксозно,

но никой не идва да ме безпокои и се храня спокойно

сбогом, наслаждавай се, ако е възможно

когато сърцето ти е тревожно...

Жан де ла Фонтен, оригинал
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Мнениеот boyan27 » 27 Май 2011, 14:37

Това, че съм получил писмо не значи, че ще се женя. Доста съм сериозен, макар вие да го обърнахте на майтап.
Преди време бях в ОС Перник. Оказа се че там има мнооооооооого красиви жени съдии. Седя си на трети етаж и имам чувството, че съм в агенция за модели. Вярно по възрастни от мен, но явно с годините те стават все по хубави. Красотата на зрялата жена определно винаги е била неподправена, и може би това придава неустоимият чар на жените над 30 год.
Аз не съм тръгнал да ставам съдия и нямам намерение да въртя опашка покрай някоя зарди професията й. Мотивите ми да се насоча към сидийка съм ги посочил подробно в края на първа страница. Това са онзи тип жени, които биха оценили труда и никога не биха неглежирали човек, преследващ мечтите си на цената на социална изолация.
Погрешно е твърдението, че обявата ми е плод на сексуален фетиш. Напротив жените с власт са непоправимо чаровни не заради самата власт, а заради това, че са запазили човешкото в себе си.
Друг въпрос, който се задава от няколко потребители, е защо да не е прокурорка? Ами бил съм с прокурорка. Ха сега ще кажете че съм маниак. Споко тя ми беше състудентка, а после стана жена с пурпурна тога. Нося й цветя - това не било мъжко, поднасям й палачинки в леглото - това не било мъжко, готвя - това не било мъжко. Е хайде не мерси вече, аман от прокурорки.
boyan27
Младши потребител

Мнениеот donna » 27 Май 2011, 14:47

:D защо ли си мисля ,че зад ника на Боян стои жена :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот boyan27 » 27 Май 2011, 14:53

Мъж съм.
Алкохол не консумирам, от коли не разбирам, но съм мъж или момче, както предпочитате.
boyan27
Младши потребител

Мнениеот Pause » 27 Май 2011, 15:38

Хрумна ми една идея : По скоро е адресирана ,да автора на темата .Ако не ви тръгне с жената съдия,то поне можете при все такъв патос да опишете в една повест и да се разпространява в търговската мрежа свободно.Може да ,имате доста читатели и с това шанса за намиране да е по голям. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот SashkoS » 28 Май 2011, 18:36

Хе, хе... пропуснал съм и аз тази тема...

Две неща ми правят впечатление. На пръв поглед - абсурдността и нелепостта на тази "обява" и...
... на второ четене - непосредствеността и ведрият поглед към живота на boyan27. От там следва че въобще не е абсурдна и нелепа тази ситуация.

Като се замисля начините по които сме се запознали с половинките, партньорите, любовниците и т.н. са не по-малко абсурдни и нелепи. С тази разлика, че не ги обсъждаме тук.

Според мен boyan27 има реални шансове да намери това, което търси. Най-вероятно не тук, но знае ли човек...
SashkoS
Потребител

Мнениеот adabsurdum » 28 Май 2011, 21:29

Майка ми е наказателен съдия. Емпиричните запаси от живота ми до 18 год. възраст са достатъчно убедителни - никога не бих се оженил за наказателен съдия.

П.С. - а самият аз съм на път да стана такъв. Енигма е човешкото поведение. "There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy."
I'll tell you a great big secret, mon cher. Don't wait for the last judgement. It takes place every day.
adabsurdum
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 28 Май 2011, 21:38

Друг въпрос, който се задава от няколко потребители, е защо да не е прокурорка? Ами бил съм с прокурорка. Ха сега ще кажете че съм маниак. Споко тя ми беше състудентка, а после стана жена с пурпурна тога. Нося й цветя - това не било мъжко, поднасям й палачинки в леглото - това не било мъжко, готвя - това не било мъжко. Е хайде не мерси вече, аман от прокурорки.[/b][/quote]
Бояне, аз понеже съм директен човек, ще ти кажа истината, пък дори и да не ти хареса. Значи, няма жена, която да не обича глезотийки, включително не би си мечтала за посочените по - горе. Но има много други фактори и обстоятелства, от които зависи реакцията на жената. Ние не сме прости същества, понякога просто един дребен детайл, някаква изречена груба дума или глупост би могла да развали цялата радост от извършените преди това много хубави неща. Причина за това може да бъде и интимна неудовлетвореност, ако жената не ти пасва в такъв план, всичко в теб със сигурност ще я дразни. Ако не е доволна от теб като характер, ако прекалено много се въртиш около нея да и угодиш във всичко, това със сигурност отново ще я отблъсне. Ако не я изслушваш, не я разбираш, не я подкрепяш емоционално в трудни моменти, колкото и да и готвиш и да и чистиш, пак ще я изгубиш. Мисля, че при теб се губи емоцията, това, че ти казва, че не е мъжко, означава, че тя просто не се е почувствала желана и обичана. Това е.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот vili_spasova » 28 Май 2011, 23:43

Предложение към автора на темата - включете след съдиите и нотариусите, хем са със статут на съдии, хем печелят десетки да не кажа стотици пъти повече от съдиите, хем са профита отвсякъде и нямат време за личен живот. Сред тях има запазени госпожици /ако не ме лъже паметта някои доста палави/.
Успех желая!
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот donna » 29 Май 2011, 09:54

А за нотариуска , трябва да отговаря на изискванията за спечелване на конкурс за нотариуси :D , летвата е много висока :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Предвид последния конкурс и коментарите в една стара и забравена тема за ОНЯ конкурс ,Вили не смяташ ли че поне леля му трябва да е нотариус.
donna
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 29 Май 2011, 14:14

nezret написа: Но По същество, както се казва.
Аз не мога да разбера конекситета и релевантността на това обстоятелство?!? :roll: професионална реализация и интимни отношения?!?

Уместен въпрос, но след като спомена колегата, че е бил на стаж в прокуратура- отговорът лъсна сам.
Абсолютна симулация- не защото липсват "престъпно привлекателни" дами в отделенията, а защото прикритата цел се оказа толкоз .... прозаична.

:roll: Но пък стана хубава "петъчна" тема.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот boyan27 » 30 Май 2011, 15:45

nk7702n написа:Друг въпрос, който се задава от няколко потребители, е защо да не е прокурорка? Ами бил съм с прокурорка. Ха сега ще кажете че съм маниак. Споко тя ми беше състудентка, а после стана жена с пурпурна тога. Нося й цветя - това не било мъжко, поднасям й палачинки в леглото - това не било мъжко, готвя - това не било мъжко. Е хайде не мерси вече, аман от прокурорки.[/b]

Причина за това може да бъде и интимна неудовлетвореност, ако жената не ти пасва в такъв план, всичко в теб със сигурност ще я дразни. Ако не е доволна от теб като характер, ако прекалено много се въртиш около нея да и угодиш във всичко, това със сигурност отново ще я отблъсне. Ако не я изслушваш, не я разбираш, не я подкрепяш емоционално в трудни моменти, колкото и да и готвиш и да и чистиш, пак ще я изгубиш. Мисля, че при теб се губи емоцията, това, че ти казва, че не е мъжко, означава, че тя просто не се е почувствала желана и обичана. Това е.[/quote]

Бях малко по влюбен отколкото трябваше.
Но мен си ме влекат съдийки и това си е. Никакви нотариуски, не ме интересуват парите.
boyan27
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 30 Май 2011, 15:53

Явно си е фетишизъм към професията "съдийка" тогава. Дано да ти се усмихне щастието! Успех! :D :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Взаимопомощ