начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

предложение за лекс-среща

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: предложение за лекс-среща

Мнениеот remo » 04 Фев 2004, 20:49

След като се запознах с фотоматериалите от предишната среща ( на която за мое съжаление не успях да дойда :-( заявявам категорично, че само стихийни бедствия или непреодолими сили биха ме възпрели да се дотътря в "Примавера" - ако и да не я знам къде се намира!
Тъй като в никакъв случай не би ми се искало да се повтори изтезанието от "МОТО" - от чисто кулинарна гледна точка, изцяло разчитам на високата банкетна култура на уважаваните от мен ( и разбира се проверени в боя ) участници - 666666, мъничката карфиЧка, Лара - ( Б-о-о-о-же какви танци!!! ) и разбира се представителите на мъжкото съсловие.
До 21-ви!
remo

Мнениеот bgjurist » 04 Фев 2004, 21:52

А, Ицо такива да ги няами - подбуди всички към купон, а след ту се измъкваш по терлички. Коя е таз наша градска, коят не знаела ТЗ? И - красива ли е? И що не я доведеш и нея на купона?
bgjurist
Потребител

Re: АПК

Мнениеот ivailom » 04 Фев 2004, 23:08

da,pritejawam 4ewrnowata ot proekta, kakto i materialite ot konferenciqta za adm. prawosudie w sofiq.samo 4e na hartiq. kakwo wi interesuwa?
ivailom

Мнениеот Mb}|{bT » 05 Фев 2004, 00:27

Ми така, бгюрист - в момента правя самоволен отказ :) Въпросната е съдийка и...абе кво да ти разправям...не е истина..."търговците нямат деца" - част от нейно определение, четено в о.с.з. днес...за ква правосубектност на ЕТ да и разправям, като тя в съдебно решение пише, че прехвърлянето на търговско предприятие НЕ влече след себе си прехвърляне на права, задължения и фактически отношения...не ми се разправя, че ме яд като куче...
Mb}|{bT

Мнениеот Deyan_M » 05 Фев 2004, 10:13

Къде си се запознал с тези фотоматериали? Тук във фотогалерията ги няма:-( Ако става дума за последната среща, която се състоя в "Примавера" , то и аз бях там. Ако има някъде публикувани снимки се надявам да ме просветлите, та да мога да ги разгледам:-)
Deyan_M

Мнениеот viliana.pavlova » 05 Фев 2004, 12:47

Mili Lex-hora:)
Tai kato Majat shte shte trudi usarno po vreme na Lex-sreshtata, poemam angajimenta da rezerviram mesta.
Znachi:
1. Miasto- Primavera - na Popa, sreshtu spirkata na avtobusite
2. Data- 21.02.04-sabota
3. Kajete chas????
4. I sabiram broi na uchastnicite???
Ochakvam vlkuchvaneto vi:)))
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 05 Фев 2004, 14:10

Ами, колежке, по обичая часът е 19.00; но това не пречи да се споразумеем и по-рано.
bgjurist
Потребител

Мнениеот viliana.pavlova » 05 Фев 2004, 16:06

Ok, znachi i chasat e utochnen, 19.00 e dobre, inache e tvarde rano ,spored men:)
Sega zapochvame s broeneto:)
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот karfi4ka » 05 Фев 2004, 17:09

За бгюрист - снимките от срещата, дарлинг, са събрани в един линк. Ще трябва топло да се примолиш на галъп, за да ти го прати. То и аз мога, ама правата за разпространение той си ги държи и знам ли после за какви суми за обезщетение ще стане дума. Аз съм много богата де, ама на идеи :-)

Пък, Ице, Мъжо, мернах някъде тук из нишките, че въпросният линк със снимки ще бъде изпратен на Весето. Мен ме съмнява дълбоко, че ще го отвори от чужбина, тъй че опаковайте един файл с ципче, запечатайте го с целувка и го пускайте да пътува :-)

За срещата на 21-ви - аз вече се вписах в листата, ма нека пак да се обознача :-)
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 05 Фев 2004, 18:13

:)))))))))))))))
Няма начин този път да пропусна :))))))))))))
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Мнениеот Vese* » 05 Фев 2004, 18:54

Kalina, prava si, saita na koito sa snimkite e edin ot malkoto bylgarski saitove, koito ne mi se otvarqt tuk... no blagodarq na Mb}|{bT ni, che mi go izprati...:-)

no vi obicham i trimata - ei taka, zadochno i s mogo usmivki:-)
Vese*

Мнениеот mishoni » 05 Фев 2004, 21:40

И аз идвам! По екип!:)))) Мирон и viliana.pavlova знаят! Хи хик!
Мен ме бройте за един! Жена ми не я водя с мен щото и тя не ме води!:)))

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 06 Фев 2004, 00:30

Хехе, мислите ли, че ако пусна една жалба за бавност ще пратят на окръжния цялото дело... щото в такъв случай на 21 ви съм тук :)))
И един практически въпрос - има ли такса за жалбата за бавност?
Mb}|{bT

Мнениеот law » 06 Фев 2004, 09:39

pi6ete me i men kolegi,:)))
law
Младши потребител

Мнениеот Deyan_M » 06 Фев 2004, 10:13

Няма проблем за 21-ви, но защо решихте срещата да е именно в събота. Нали все в делнични дни ги правим.
Deyan_M

Мнениеот Deyan_M » 06 Фев 2004, 10:15

Добре де, кой е този сайт. Защо не го публикувате тук, та и ние да ги разгледаме:-(((((((((((((((
Deyan_M

Мнениеот viliana.pavlova » 06 Фев 2004, 11:29

Taka....kam 17 prebroix dosega:)
Naddavaneto prodaljava....!:)
A kolkoto do Mishoni....niama kak.......nagradata e s tejest: P
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 06 Фев 2004, 14:17

Ами, аз тугаз дъ съ бруя зъ ДВЕ места, щоту пия за двама...
bgjurist
Потребител

Мнениеот bgjurist » 06 Фев 2004, 14:21

Я ощи ТРИ МЕСТА. (т.е., 2+3=5). А относно karfi4ka, то нека ми прати снимките - обещавам да я защитаам безплатну!!! Честна дума! И обещавам и друго - заедно да изтърпяваме наказанието си за купона...
bgjurist
Потребител

Мнениеот kolega » 06 Фев 2004, 14:41

Колеги,стига вече 21-ви;21-ви......
кажете нещо по-смислено-дайте час за срещата
kolega

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии