начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Помощ!Заличен номер на двигател.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ!Заличен номер на двигател.

Мнениеот niko_nenchev » 28 Окт 2012, 23:35

Здравейте!Имам следния много сериозен проблем-купих автомобил с заличен номер на двигателя.Лошото е,че при покупката не ми издадоха фактура,а съставихме фалшив договор между мен и последния собственик в Италия.Дадоха ми оригиналния талон и документ за прекратена регистрация там.При явяването ми в КАТ за регистрация,установиха,че е заличен механично номера на двигателя и ми образуваха преписка.След 2 месеца чакане сега документите са в Районна прокуратура.Просто съм в шок,не знам какво да очаквам....Ще съм ви много благодарен, за някаква информация и съвет,какво може да се направи и колко още се чака за отговор от прокурора.
Последна промяна niko_nenchev на 21 Ное 2012, 19:41, променена общо 1 път
niko_nenchev
Нов потребител

Re: Помощ!Заличен номер на двигател.

Мнениеот niko_nenchev » 29 Окт 2012, 00:43

В италианския талон няма сериен номер на двигател,а само типа мотор-G8DA.
niko_nenchev
Нов потребител

Мнениеот niko_nenchev » 29 Окт 2012, 00:46

Да,явно е сменен двигателя и новия е с изтрит номер.
niko_nenchev
Нов потребител

Мнениеот niko_nenchev » 20 Ное 2012, 23:26

Вече започна досъдебно производство.Утре ме викат първо на комисия в КАТ,а след това и в полицията със всички документи за разпит.Не знам,но ми се струва,че ще приберат колата.Някой може ли да ми препоръча добър адвокат от Варна,който е навътре в тази сфера на правото?
niko_nenchev
Нов потребител

Мнениеот niko_nenchev » 21 Ное 2012, 19:39

Свързах се с адвокат,който ме посъветва да кажа всичко както е било и да не се опитвам да скривам истинския начин на придобиване.Така и направих.Сега чакам насрочване на нова експертиза този път в Мото-Пфое.Колата засега остава в мен.
niko_nenchev
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ