начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

регистрация на фирма на руски гражданин в България

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрация на фирма на руски гражданин в България

Мнениеот todorst » 28 Сеп 2013, 19:36

Руски гражданит съм , искам да регистрирам фирма в България. Казват, че ако имам фирма в България няма окраничения за времето на пребиваеМЕ. моето желание е да пребиваеМ в България постоянно в Бургас.
Казват,че там ще се открие и руско училице и там ще пратя децата си. Ако сте наясно, моля за ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ. иСКАМ ДА РЕГИСТРИРАМ ЕООД и ИСКАМ ПОДРОБНОСТИ, РЕСП. АДВАКАТ ЗА УСЛУГАТА.
НЯКОЙ МЕ СЪВЕТВАТ ДА РЕГИСТРИРАМ ФИРМА В рУСИЯ И ПОСЛЕ ФИЛИАЛ В бЪЛГАРИЯ. НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ , НО МИСЛЯ, ЧЕ Е ПО -ДОБРЕ НАПРАВО РЕГИСТРАЦИЯ НА еоод В бЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ИМАМ ПРАВО НА ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ.
todorst
Потребител

Re: регистрация на фирма на руски гражданин в България

Мнениеот lexy21 » 28 Сеп 2013, 19:49

Я, руският гражданин, който се беше разстроил, че бежанците в България му ядат данъците и му бъркат сметката, че призиви за затваряне на БГ границита отправяше:
viewtopic.php?f=5&t=55781&p=534627#p534627
Е, сега, вие за какво се борите? За купата на съветската армия в България ли? Или шизофренно го раздавате? По Вашата собстевана логика, обективирана в постнатата, инициирана от Вас тема и на по-силното основание - хайде марш в Русия . Аз като българка такива хора като Вас не искам в България. Оплачете се в някой руски форум или там с каквото самосъзнание ви хареса да се събудите утре :lol: Жалка работа.
П.П. Ей такава наглост като Вашата, макар и форумна, не бях виждала!
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот todorst » 02 Окт 2013, 19:39

Лекси, намери време, разходи се по черноморието. Ако не бяха руските купувачи, едва ли Равда, Слъвчев бряг, Свети Влас и т.н щяха да се развият така." МАРШ в РУСИЯ " - трябваше да го кажеш ти , респ.предците ти през
1944-45 година. Организирай дружество "Марш в Русия". Може да станеш и депутат-политик с това.Успех!
А поставения въпрос е ясен, сега руския гражданин може да престоява 3 месеца, достатъчно за активния летен сезон.
Ако нямаш конкретни предложения, здраве! И без теб ще съмне!
todorst
Потребител

Мнениеот lexy21 » 04 Окт 2013, 18:16

Е, сега, след като уточнихме, че "нашите" пенсионери не са "вашите" пенсионери и, че не аз, а Вие имате политически призиви и то към чуждо правителство - вижте си линка към "собствената" Ви тема, постнат по-горе и, след като "уточнихме", че сте ни развили Черноморието - конкретно предложение, каквото искахте - посетете адвокат или се обърнете към асоциацията на руските граждани, собственици на недвижими имоти в България "Альоша". И, моля, не ми обяснявайте какво отношение трябва да имам към бежанците в държавата, чийто гражданин съм аз, само защото Вие търсите форумни решения на въпроса как по-изгодно и лесно да получите право да пребивавате постоянно в същата държава. И решете веднъж за винаги - форумно - български или руски гражданин сте и какъв Ви е проблемът.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ