начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Нуждая се от безплатна правна помощ пред ЕСПЧ в Страсбург

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нуждая се от безплатна правна помощ пред ЕСПЧ в Страсбург

Мнениеот dafni_ » 25 Яну 2014, 15:56

Здравейте,

Имам намерение да сезирам Европейския съд по правата на човека. Бихте ли ме информирали къде мога да потърся безплатна правна помощ и компетентен юрист,който да се ангажира по подготовката на жалбата и необходимите документи към нея.

Предварително благодаря!
dafni_
Младши потребител

Re: Нуждая се от безплатна правна помощ пред ЕСПЧ в Страсбур

Мнениеот neutralen » 26 Яну 2014, 18:12

Отваряте Google, написвате "безплатна правна помощ", натискате Enter.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот dafni_ » 26 Яну 2014, 20:46

Господине,
Очаквах от ваша милост по-стойностен и информиращ отговор.
dafni_
Младши потребител

Мнениеот doc03 » 26 Яну 2014, 21:01

Ничия милост не може да гадае коя сте, къде сте, какъв е казусът и има ли основание за ЕСПЧ (всеки иска да пише до Страсбург). Дори не сте си активирала опцията ЛС.
Как да отговори някой, колкото и милозлив да е той ?

Да Ви посоча ли адвокат от Ивайловград ? Много е добър, но ще се скъсате от пътуване до там ... А и няма как да знам дали той пък иска да се среща с Вас, безплатно при това ...

Тук хората излагат казуса си, събират мнения, и действат според собствените си виждания.

""Имам намерение да сезирам Европейския съд по правата на човека. Бихте ли ме информирали къде мога да потърся безплатна правна помощ и компетентен юрист,който да се ангажира по подготовката на жалбата и необходимите документи към нея."" - това е нонсенс, по начинът, по който е написано, но Ви беше отговорено компетентно, и добронамерено.

За да получите стойностни и информиращи отговори, задайте стойностен и информиращ въпрос.

П.П. (Заради начинът на питане и реакцията на получения отговор, приех, че сте от женски пол.)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот chadel » 27 Яну 2014, 02:29

Хич не е нон-сенс даже. Много прост въпрос зададе питающата. Жената си търси безплатен адвокат за пред Европейския съд. Безплатен, че и компетентен да е на всичкото отгоре.

Успех в намирането.
chadel
Потребител

Мнениеот votpuska » 09 Фев 2014, 22:18

За жалбите до Страстбург няма никакви формални изисквания така че просто опишете случая си със свои думи, искането си (еди-какво си обезщетение или да се отмени еди-кой си акт в зависимост какво искате), няма нужда даже да го превеждате на друг език. Съдиите са достатъчно компетентни и освен това разполагат с десетки юридически консултанти от всички държави-участнички така че не е нужно да се позовавате на членове и пр.- не ви трябва юрист, достатъчно е да знаете че правото е с вас. След което или по пощата, или може да си направите една разходка до Страстбург т.к. ако приложите двупосочния билет за самолет ви го признават за разноски (ако е до 100 евро). Няма по-лесно нещо от това да осъдиш държавата в Страстбург (особено България хихихи - по-наведена в цела Европа нема!) Аз така 60 000 досега съм направил :wink:
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Назад към Взаимопомощ